Новини

09 Листопада, 2020 р., 12:40
Учні та вчителі Таїровського ЗЗСО взяли участь у написанні 20-го радіодиктанту національної єдності у День писемності та української мови. У зв’язку з червоним рівнем епідемічної небезпеки заклад працює у дистанційному режимі, але це не завадило проведенню заходу. Учителі-мовники у співпраці з класними керівниками залучили до участі всіх без винятку: учнів, колег-педагогів, батьків.
09 Листопада, 2020 р., 10:15
Дидактичні матеріали закуплено для перших класів Сухолиманської школи та Таїровського ЗЗСО закуплено. Про це повідомила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
03 Листопада, 2020 р., 14:04
Надання матеріальної допомоги, присвоєння адрес земельним ділянкам, надання дозволу на вчинення правочину та інші питання розглянули на засіданні члени виконкому Таїровської селищної ради.
02 Листопада, 2020 р., 11:51
У Таїровському ЗЗСО завершено ремонт приміщень для занять танцями та гімнастикою. Ще в одному приміщенні буде облаштовано роздягальню. «Це дозволить залучити учнів та мешканців громади до фізичної активності та здорового способу життя. Аби діти слідкували за своїми рухами, поставою, ходою і вчилися цінувати своє тіло залу для танців облаштовано великими дзеркалами. Залишилося облаштувати роздягальню та гімнастичний зал і можна розпочинати заняття», - зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака. Зазначимо, позашкільні заняття танцями та гімнастикою для учнів та мешканців громади проводитимуться безкоштовно.
28 Жовтня, 2020 р., 14:28
В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки щодо посилення контролю за виконанням карантинних заходів на території Таїровської селищної ради встановлених карантинних заходів та вирішення питання про організацію роботи навчальних закладів. За результатами засідання було вирішено:
23 Жовтня, 2020 р., 14:23
Надання матеріальної допомоги, присвоєння адрес земельним ділянкам, переведення садового будинку у жилий будинок та інші питання розглянули на засіданні члени виконкому Таїровської селищної ради. З 28 питань були прийняті 26.
20 Жовтня, 2020 р., 14:46
На трасі Одеса — Чорноморськ на виїзді зі смт Таїрове планують встановити світлофор. Про це повідомила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака. «Про необхідність світлофору на цій ділянці дороги знають усі водії. Тут часто стаються аварії, на жаль іноді смертельні. Наразі маю чудову новину! Проєктно-кошторисна документація будівництва світлофору пройшла експертизу. Надалі буде оголошено тендер на виконання даних робіт», - розповіла Лариса Бурлака.
20 Жовтня, 2020 р., 10:49
В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки щодо посилення контролю за виконанням карантинних заходів на території Таїровської селищної ради встановлених карантинних заходів та вирішення питання про організацію роботи навчальних закладів. За результатами засідання було вирішено:
19 Жовтня, 2020 р., 14:20
В смт Таїрове тривають підготовчі роботи з будівництва дитячого садка, територію майбутнього об'єкта вже огородили парканом. Новий садок розрахований на 90 місць.
14 Жовтня, 2020 р., 10:00
Нашому смт Таїрове сьогодні виповнюється 111 років. Це свято для всіх, хто тут народився, виріс та мешкає. На жаль, через пандемію COVID-19 ми не маємо змогу зібратися і відсвяткувати день народження нашого селища великою родиною, але все одно нас об’єднує любов до цього місця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь