Пошук

Новини

09 Березня, 2024 р., 11:18
   Ведучі ознайомили ліцеїстів із творчим спадком Т.Г.Шевченка. Ткаченко Катерина підготувала епізод з поеми Т.Г.Шевченка "Катерина".    Бібліотекарі провели вікторину з учнями. Крім цього був проведений огляд книжкової виставки "Слава Шевченкова - слава України".    Дуже вдячні працівникам КЗ "Центр культури та дозвілля" за організацію й музичний супровід заходу. Все буде Україна!
09 Березня, 2024 р., 11:16
   Шевченко – творець в українській літературі та в духовному житті України могутнього національного духу. Його творчість стала символом боротьби за українську державність, волю та незалежність. Поетична спадщина Кобзаря – це понад 240 творів, які перекладені понад ста мовами світу. Тарас Шевченко був і талановитим художником. Він створив понад 1300 картин. 1384 – стільки пам’ятників Тарасові Шевченку встановлено в світі. Великий Кобзар став знаковою особистістю не лише української, а й світової літератури, здобувши право на безсмертя. Поезія Тараса Шевченка, всупереч численним заборонам, стала нетлінною та важливою частиною духовної єдності Українського народу
08 Березня, 2024 р., 11:39
   Після початку повномасштабного вторгнення кількість жінок, які стали на захист Батьківщини та долучились до українського війська, зросла на 40%.    Якщо раніше жінки могли проходити службу на посадах переважно медичних спеціальностей, діловодів і кухарів, то зараз українки на рівні з чоловіками борються з російськими загарбниками на передовій. Бо тільки разом ми можемо зупинити ворога.
08 Березня, 2024 р., 11:37
    Дорогі жінки, нехай це тепло оселиться у ваших душах. Нехай краса природи надихає, а початок весни символізує початок чогось прекрасного у вашому житті!    Сьогодні наші жінки стоять на рівні з чоловіками та боронять Україну. Ми пишаємось вашим подвигом та дякуємо вам за мужній захист нашої країни. Нехай ваша сміливість завжди буде прикладом для інших, ваша сила духу завжди буде непохитною, а весняне сонце приносить вам тепло та натхнення.    Бажаємо, щоб вас любили та обожнювали, щоб кожен день ви відчували турботу, відданість, вірність, допомогу та підтримку! Щастя, здоров’я, родинного затишку, а найголовніше – скорішої перемоги Україні!! З повагою, Таїровський селищний голова                                                                                                Тимур Хасаєв
02 Березня, 2024 р., 14:45
Внаслідок нічної атаки ворожих дронів по місту Одеса виникли руйнування багатоквартирного будинку та об’єкту критичної теплової інфраструктури в результаті яких загинули та постраждали цивільні люди.
28 Лютого, 2024 р., 15:45
 01. Крим – це невіддільна частина території України у межах її міжнародно визнаних кордонів. Відповідно до Формули миру Президента України Володимира Зеленського, суверенітет, незалежність, єдність і територіальна цілісність України в межах її міжнародно визнаних кордонів, що поширюються на її територіальні води, повинні поважатися згідно зі Статутом ООН і принципами міжнародного права. Це є складовою демократичного світу та захисту світового порядку на основі принципу мирного співробітництва. 02. Війна рф проти України почалася не 24 лютого 2022 року, а у 2014 році зі збройного вторгнення рф у Крим. 03. Війна рф проти України почалася з окупації Криму, тому визволення Криму є необхідною умовою завершення війни. 04. Будь-які територіальні поступки державі-агресору, зокрема щодо Криму, неприпустимі. Вони лише посилять апетити окупанта і призведуть до повторної агресії та подальшого порушення прав наших громадян. 05. Для України дипломатичні та мирні методи розв’язання конфліктів завжди були та залишаються найбільш прийнятними. Проте, після того, як рф почала повномасштабне вторгнення, Україна вимушена використовувати й інші шляхи деокупації всіх своїх територій та звільнення громадян України, зокрема військовим шляхом. 06. Територія Кримського півострова тимчасово окупована рф, а не анексована. Україна в праві застосувати для відновлення та захисту своєї територіальної цілісності всі способи, які необхідні та не заборонені міжнародним правом і національним законодавством. 07. Звільнити Крим від окупації – забезпечити нову систему безпеки АзовоЧорноморського регіону. 08. Міжнародна спільнота підтримує територіальну цілісність України та ніколи не визнавала й не визнає спробу окупації Криму росією. Це закріплено в численних міжнародних резолюціях, зокрема Генеральної асамблеї ООН. 09. Санкційний тиск міжнародної спільноти на рф працює та є одним із необхідних інструментів для якнайшвидшої деокупації Кримського півострова. 10. Україна високо цінує людське життя та дотримується положень міжнародного права при звільненні своєї території.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь