В Таїровській селищній раді відзвітували про виконання бюджету за I квартал 2021 року

Дата: 12.04.2021 15:06
Кількість переглядів: 878

Бюджет Таїровської ОТГ за I квартал 2021 року по загальному фонду по дохідній частині виконано на 119,04%. У результат чого надійшло на 8 тис. грн більше, ніж планувалось. Загальний фонд власних надходжень бюджету виконано на 120,8%.

Найбільший обсяг надходжень бюджету Таїровської ОТГ припадає на податок на доходи фізичних осіб, що становить 30% питомої ваги від власних надходжень, податок на майно становить 29%, єдиний податок – 18%, акцизний податок – 11%. Про це стало відомо під час щотижневої апаратної наради під головуванням заступниці Таїровського селищного голови Олени Нікітенко.

«Нам необхідно максимально оптимізувати співпрацю усіх структурних підрозділів аби наповнити базу платників податків та проводити роботу з боржниками. Адже сплата податків – це наповнення бюджету. І від цього залежить і будівництво соціальних об’єктів і розвиток інфраструктури. Приміром, ми б могли будувати не один садочок, а два. Тому необхідно активно працювати у цьому напрямку», — наголосила Олена Нікітенко.

Ще одним питанням під час наради розглянули санітарне очищення населених пунктів на території громади. З керівниками підприємств вже заплановано відеоконференцію на 14 квітня щодо приведення в належний стан закріплених за ними територій.

Нагадаємо, з 1 квітня в громаді розпочалася щорічна акція «За чисте довкілля». Вона триватиме до 31 травня, а 23 квітня 2021 року проходитиме день благоустрою на території населених пунктів Таїровської ОТГ. Закликаємо усіх мешканців не залишатися осторонь та долучитися до акції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь