Новини

13 Жовтня, 2020 р., 17:33
В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки щодо посилення контролю за виконанням карантинних заходів на території Таїровської селищної ради встановлених карантинних заходів та вирішення питання про організацію роботи навчальних закладів. За результатами засідання було вирішено:
06 Жовтня, 2020 р., 15:29
В смт Таїрове розпочалося будівництво дитячого садочка на 90 місць поруч з чинним дошкільним закладом «Журавлик». Про це повідомила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака. «В смт Таїрове розпочато будівництво садочка на 90 місць поруч з чинним дошкільним закладом «Журавлик». В результаті ми отримаємо 180 місць. В громаді питання будівництва нових освітніх об’єктів є проблемним, але крок за кроком вони вирішуються. У новому сучасному садочку будуть розміщені басейн, медичний кабінет, музична та фізкультурна зали, а також ігротека. У новому закладі буде все необхідне для всебічного розвитку дитини. Окрім того, вже заплановано будівництво освітніх об’єктів у різних населених пунктах», - зазначила Лариса Бурлака.
06 Жовтня, 2020 р., 14:15
Одеська областна організація Всеукраїнського Об'єднання «Батьківщина"
05 Жовтня, 2020 р., 17:31
Реконструкцію очисних каналізаційних споруд майже завершено. Про це повідомила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака на своїй офіційній сторінці у Facebook.
02 Жовтня, 2020 р., 16:16
Святковий концерт, привітання та подяки – в Таїровській громаді відсвяткували День вчителя. У заході взяла участь т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
30 Вересня, 2020 р., 14:40
У Всеукраїнський день бібліотек в Таїровській громаді привітали бібліотечних працівників. «Бібліотека – це місце де можна почерпнути нові знання або відправитися у подорож по країнах історії та фантазій. А провідниками до нового і невичерпного є бібліотекарі. Саме ви відкриваєте читачам красу і силу слова. Бажаю вам творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі», - привітала бібліотекарів т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака. Зазначимо, Всеукраїнський день бібліотек встановлений в Україні «…враховуючи великий внесок бібліотек України у розвиток вітчизняної освіти, науки і культури, необхідність дальшого підвищення їх ролі у житті суспільства та підтримуючи ініціативу бібліотечної громадськості…» згідно з Указом Президента України «Про встановлення Всеукраїнського дня бібліотек» від 14 травня 1998 р.
30 Вересня, 2020 р., 10:15
Щороку 30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.  Діти – найдорожче багатство кожної людини. Заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. В них – надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.
29 Вересня, 2020 р., 18:32
Напередодні 29-ї сесії в Таїровській селищній раді відбулася загальна комісія. Присутні обговорили питання порядку денного, які будуть винесені на засідання в середу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь