Новини

18 Січня, 2021 р., 12:49
Розробку генерального плану територій та розміщення соціальних об’єктів обговорили на щотижневій апаратній нараді Таїровської селищної ради. У засіданні взяли участь Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв, секретар селищної ради Олександр Орлов, заступники селищного голови, а також начальники управлінь та відділів.
13 Січня, 2021 р., 09:54
У всіх куточках громади тривають роботи з прибирання доріг та доріжок від снігу. Ще з чотирьох годин ранку на дороги вийшли три одиниці спецтехніки: посипальна машина, екскаватор та трактор. Вже очищені дороги у смт Таїрове, Червоному Хуторі, Сухому Лимані, Золотій Гірці та Чорноморці. Спецтехніка вже працює по другому колу. Також до прибирання долучилися обслуговуючі організації ж/м «Радужний» та Совиньону.
12 Січня, 2021 р., 10:54
На позачерговій п’ятій сесії депутати Таїровської селищної ради розглянули 11 питань. Вони стосувалися соціальної та освітньої галузей. А саме: затвердження проєктів землеустрою для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги у Сухому Лимані, Сухолиманської та Таїровської шкіл. Присутні також затвердили Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2023 роки, організацію харчування у освітніх закладах громади та розмір плати за навчання у комунальному закладі позашкільної освіти «Таїровська мистецька школа» тощо. Одинадцятим депутати розглянули питання Таїровського селищного голови щодо співробітництва територіальних громад. На засіданні були присутні 24 депутати з 26. Усі питання були підтримані одноголосно.
11 Січня, 2021 р., 16:52
08 Січня, 2021 р., 09:31
Нагадуємо, що з 8 по 24 січня включно по всій Україні запроваджуються посилені протиепідемічні заходи з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.
31 Грудня, 2020 р., 10:00
З дитинства ми віримо у те, що Новорічні свята – це час здійснення мрій та бажань, час теплих вечорів у родинному колі. Бажаю, аби усі негаразди залишилися у 2020 році, який був досить важким для багатьох, а прийдешній 2021 рік був сповнений радісними митями! Успіхів, достатку та здоров’я! Благополуччя всій нашій громаді та кожному її мешканцю! У свою чергу разом з моєю командою докладатимемо максимум зусиль, аби громада розвивалася, а життя у ній ставало комфортнішим. Попереду нас чекає багато роботи, і я впевнений, що разом ми подолаємо усі перепони. Нехай усі бажання, загадані у святкову Новорічну ніч, обов’язково здійсняться!
30 Грудня, 2020 р., 18:31
12-го січня, о 10:00 пройде п'ята позачергова сесія VIII скликання Таїровської селищної ради. На засіданні депутати розглянуть наступні питання:
29 Грудня, 2020 р., 20:03
На базі спортивного клубу «Таїрове» відбувся щорічний турнір «Новорічний фестиваль футболу». Ігри проходили 28-29 грудня. У фестивалі взяли участь 8 команд з Одеси, Чорноморська, Овідіополя та Таїрове. Між собою грали футболісти 2011-2012 р. н. Фестиваль організовано за підтримки директора ФК "Таїрове" Віліна Цандра. Турнір проходить вже сьомий рік поспіль і присвячений річниці створення спортивного клубу. Усі учасники фестивалю отримали кубки, медалі та солодкі подарунки. На захід завітав і Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв.
29 Грудня, 2020 р., 11:50
Нарада щодо формування програми соціально-економічного розвитку на 2021 рік відбулася в Таїровській селищній раді під головуванням секретаря Олександра Орлова. У засіданні взяли участь голови постійних комісій та начальники управлінь. Відтак, у першу чергу планується до 5-го січня зібрати пропозиції від управлінь та відділів щодо проєктів рішень завдяки яким буде можливість отримати дотації з державного бюджету та внести конструктивні пропозиції до соціально-економічної програми. Окрім того, відділи мають надати інформацію щодо прийнятих програм та стану їх виконання. Усі пропозиції надалі будуть розглянуті на першій сесії у новому році. Після чого розпочнеться зведення програми соціально-економічного розвитку Таїровської селищної ради на 2021 рік.
28 Грудня, 2020 р., 14:37
В Таїровській селищній раді створили та зареєстрували міжфракційне депутатське об‘єднання “За рівні права та можливості» (МФО), до якого увійшли депутати ради. МФО працюватиме, зокрема, над темами створення рівних можливостей для чоловіків і жінок у різних сферах соціального життя, боротьби з домашнім насильством, захистом прав, рівними можливостями для дітей та осіб з інвалідністю, ВПО тощо. Також МФО буде займатися питанням доступності для осіб з інвалідністю та зручністю автобусів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь