Новини

02 Вересня, 2020 р., 11:12
Аби першокласники скоріше навчилися орієнтуватися у навчальному закладі для них влаштували квест «Знайомство із закладом». Складався він з таких станцій: «Патріотична», «Актова зала», «Бібліотека», «Спортивна зала», «Танцювальний майданчик — хореографічна зала», «Медичний кабінет», «Їдальня». На кожній такій станцію малечу зустрічали вчитель та одинадцятикласник, які розповідали про місце, в якому знаходяться та пропонували завдання.
01 Вересня, 2020 р., 17:06
Подарунки, цікаві квести та квіти — День знань відсвяткували в Таїровському ЗССО. Першокласників та випускників привітала т. в. о. Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
01 Вересня, 2020 р., 14:34
Після капітального ремонту  в школі у Сухому Лимані знову пролунав перший дзвоник. Заклад прийняв на навчання тридцять три першачки, яких зі святом привітала т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
28 Серпня, 2020 р., 20:44
В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки щодо продовження встановлених карантинних заходів на території Таїровської громади до 31 жовтня. За результатами засідання було вирішено:
28 Серпня, 2020 р., 20:00
Два питання розглянули на позачерговому засіданні члени виконкому Таїровської селищної ради. А саме: надання матеріальної допомоги та надання висновку подання до Київського районного суду м. Одеси. Обидва питання було підтримано.
28 Серпня, 2020 р., 17:18
В Таїровській громаді відбулася щорічна серпнева педагогічна конференція. У ній взяли участь освітяни та т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
26 Серпня, 2020 р., 19:56
В Таїровській селищній раді відбулося засідання конкурсної комісії, яка провела співбесіду з претендентом на вакантну посаду директора закладу початкової освіти.
25 Серпня, 2020 р., 18:01
По вулиці Чорноморців у Сухому Лимані  проведуть капітальний ремонт тротуарної доріжки. Наразі проєкт пройшов уже всі тендерні процедури та підписано договір з підрядником про початок робіт, які розпочнуться вже цієї п’ятниці. Капітальний ремонт буде проводитися по вулиці Чорноморців від буд. № 13Б – до центрального входу кладовища; від буд. № 25Б – до буд. № 36; від буд. №60 – до буд. № 78; від буд. №80А – до б. №127.
25 Серпня, 2020 р., 14:22
П'ять питань розглянули на засіданні члени виконкому Таїровської селищної ради. Усі вони були прийняті. Зокрема, розглянуте питання про надання дозволу на проведення земляних робіт ТОВ «Будівельна компанія «Дрім-Хауз», пов’язаних із будівництвом господарсько-побутової каналізації в ж/м «Чорноморка». У зв’язку із чим буде обмежено рух транспорту по деяких вулицях, а саме: Дорожня, Согласія, Григорєва, Миру, Каштанова, Торгова, Отрада, Малинова, Прикордонна, Хуторська, Сьома, Братів Стицьковських, Парникова у ж/м "Чорноморка" та Овідіопольська, Ізмаїльська, Тиха, Любашівська, Балтська, Кодимська, Злагоди, Червонохутірської, Смерекової у ж/м "Чорноморка-2".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь