Новини

20 Листопада, 2020 р., 15:07
Присяга новообраного голови та обрання секретаря – в Таїровській селищній раді відбулася перша сесія VIII скликання. На засіданні були присутні 24 депутати, з 26. За результатами місцевих виборів 25 жовтня 2020 року селищним головою було визнано Тимура Хасаєва. «Попереду дуже багато роботи і я прошу депутатів бути в моїй команді та працювати на благо громади, чесно і справедливо аби виправдати довіру мешканців. В нас вже є багато проєктів, які плануємо реалізовувати крок за кроком, зокрема, будівництво нової школи та садочка, також буде проводитися реконструкція чинних закладів. Окрім того, хочу ще раз висловити вдячність усім, хто мене підтримав на виборах. Працюватиму чесно і справедливо», - зазначив голова Таїровської селищної ради Тимур Хасаєв. Окрім того, під час засідання було проведено вибори секретаря Таїровської селищної ради. За результатами таємного голосування ним став Олександр Орлов.
12 Листопада, 2020 р., 13:52
В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки щодо посилення контролю за виконанням карантинних заходів встановлених на території Таїровської селищної ради  За результатами засідання було вирішено:
11 Листопада, 2020 р., 13:36
Патронат над дитиною — це професійна комплексна послуга, яка передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
10 Листопада, 2020 р., 13:39
В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки щодо посилення контролю за виконанням встановлених карантинних заходів на території Таїровської селищної ради та про посилення заходів щодо недопущення отруєння дикорослими грибами серед населення. За результатами засідання було вирішено:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь