Новини

24 Серпня, 2020 р., 12:07
Вітаю з 29-ю річницею незалежності України! Для усіх громадян України сьогодні – головне свято. Це той день, коли скінчилася тисячолітня боротьба за незалежність, та ми отримали свою державність. Цей шлях був нелегким та сповненим непростими випробуваннями. День Незалежності — це особливе свято для кожного українця, незалежно від віросповідань і політичних поглядів. Це – гідність минулих та наступних поколінь. Ми завжди маємо пам’ятати про наших захисників — українських воїнів, які у боротьбі з агресором здійснюють справжній подвиг, даруючи мирне життя, безпеку та спокій усім громадянам України. Бажаю усім миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння!
23 Серпня, 2020 р., 14:58
Маленький мешканець Радужного отримав спеціалізований велосипед для дітей з ДЦП від Таїровської селищної ради. Він дитині необхідний для того, щоб їздити до школи.
23 Серпня, 2020 р., 11:30
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала мешканців громади з Днем державного прапора України. «Державний Прапор України – символ єдності та непереможності нашого народу. Синій та жовтий – ці кольори об’єднують українців у будь-якому куточку світу та викликають в наших серцях гордість та повагу. Цього святкового дня бажаю кожному з вас єднання заради мирного неба над Україною, щастя і добробуту у ваших родинах. Творіть світле майбутнє для нових поколінь», - зазначила Лариса Бурлака.
21 Серпня, 2020 р., 13:22
У ЗВ'ЯЗКУ ЗІ ЗБІЛЬШЕННЯМ КІЛЬКОСТІ ХВОРИХ В УКРАЇНІ НА КОРОНАВІРУСНУ ІНФЕКЦІЮ COVID-19 ТА ПОГІРШЕННЯМ ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЇ СИТУАЦІЇ ПРОВЕДЕННЯ
20 Серпня, 2020 р., 18:38
Ключі від власної двокімнатної квартири отримала дівчина Марина, яка є вихованкою будинку сімейного типу Олександра та Любові Литвин. Їх дівчині вручила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
19 Серпня, 2020 р., 20:56
Відтепер мешканці Таїровської громади зможуть отримувати медичні послуги в оновленому фельдшерсько-акушерському пункті у Сухому Лимані. Заклад відкрили після капітального ремонту. У приміщенні замінили електрообладнання, підлогу, встановили нове медичне обладнання, пофарбували стіни та фасад, а поруч із ФАПом висадили 15 туй та встановили огорожу. На території також з’явилися гойдалки для малечі. У відкритті оновленого медичного закладу взяла участь т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака, медики та мешканці громади. «Відтепер сухолиманці мають сучасний ФАП у якому приємно отримувати медичну допомогу. На реконструкцію закладу було витрачено близько 980 тисяч гривень. Медична допомога та аналізи безкоштовні для мешканців громади, які уклали договір із сімейним лікарем. Плануємо і надалі відкривати такі важливі об’єкти в Таїровській ОТГ», - зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака. Сухолиманський ФАП налічує 4 кабінети: сімейного лікаря, профілактичних щеплень, маніпуляційний та санітарну кімнату. У медичному закладі працюватимуть сімейний лікар та 2 медичні сестри.
19 Серпня, 2020 р., 13:03
Матеріальна допомога, святкування Дня незалежності України, демонтаж тимчасових споруд – ці та інші питання розглянули на засіданні члени виконкому Таїровської селищної ради. Усього на порядку денному було 27 питань, з яких прийнято 25.
18 Серпня, 2020 р., 16:31
24 СЕРПНЯ 2020 РОКУ В СЕЛИЩІ ТАЇРОВЕ НА ПЛОЩІ БІЛЯ НАЦІОНАЛЬНОГО НАУКОВОГО ЦЕНТРУ «ІНСТИТУТ ВИНОГРАДАРСТВА І ВИНОРОБСТВА ІМ. В.Є.ТАЇРОВА» ВІДБУДЕТЬСЯ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ  УКРАЇНИ
17 Серпня, 2020 р., 10:54
В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки щодо встановлення на території Овідіопольського району “жовтого” рівня епідемічної небезпеки. Під час якої було вирішено:
07 Серпня, 2020 р., 14:31
Таїровська селищна рада повідомляє громадськість про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки до документу про державне планування. Строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки встановлюється 15 днів з дня оприлюднення цієї заяви.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь