Новини

26 Січня, 2021 р., 12:54
Будинок №52 по вулиці 40-річчя Перемоги перебуває в аварійному стані. Найближчим часом буде виготовлено проєктно-кошторисну документацію для ремонтних робіт. Про це стало відомо під час засідання в Таїровській селищній раді, у якому взяли участь Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв, секретар селищної ради Олександр Орлов, заступники голови, представник проєктної організації, начальники профільних управлінь та відділів селищної ради, а також мешканка аварійного будинку. «У цьому будинку розташовано 48 квартир і дуже важливо зупинити руйнування аби не постраждали люди. Найближчим часом буде виготовлено проєктно-кошторисну документацію на проведення необхідних робіт, які включатимуть підсилення фундаменту, заміну мереж у підвалі та у дворі, ремонт тріщин та утеплення фасаду», - розповів Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв. Зазначимо, кошти на реконструкцію будинку вже закладені в Комплексну програму розвитку житлово-комунального господарства Таїровської селищної ради на 2021-2023 роки.
25 Січня, 2021 р., 14:14
В Україні розпочалася всеукраїнська роз’яснювально-інформаційна кампанія EUkraina за ініціативи Уряду та підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та спільно з проєктом ЄС Association4U, яка розповідає про базові європейські цінності, розкриває практичний зміст євроінтеграції і ті переваги та можливості, які з’являються в житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС.
25 Січня, 2021 р., 11:04
Одинадцять галузевих програм, що входять до Плану соціально-економічного розвитку Таїровської селищної ради на 2021 рік вже узгоджені та готові до обговорення депутатами. Про це стало відомо під час апаратної наради під головуванням секретаря селищної ради Олександра Орлова.
22 Січня, 2021 р., 10:00
Шановні мешканці громади, вітаємо з Днем Соборості України! Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Соборність передбачає не лише пам'ять про минуле, а и? потребує згуртованоі? спільноі? праці для побудови нашого майбутнього. В єдності наща сила! Зичимо міцного здоров’я, щастя, добра, миру та злагоди!
21 Січня, 2021 р., 15:23
П’ятнадцятого лютого о 14:30 пройде шоста чергова сесія VIII скликання Таїровської селищної ради. До розгляду рекомендовані наступні питання:
20 Січня, 2021 р., 19:22
Можливість охопити більше населених пунктів Таїровської громади соціальним маршрутом обговорили в Таїровській селищній раді. У засіданні взяли участь Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв, секретар селищної ради Олександр Орлов, заступники голови та керівники ПП «Таіровтранссервіс».
20 Січня, 2021 р., 10:21
Відповідно до Закону України «Про ринок природного газу» обрати постачальника газу на власний розсуд споживача стало реальністю.
18 Січня, 2021 р., 19:13
Будівництво нових навчальних об’єктів, медичних закладів та центру безпеки обговорили на засіданні Таїровської селищної ради. Нарада відбулася під головуванням секретаря Таїровської селищної ради Олександра Орлова за участю заступників голови, начальників управлінь та відділів, а також депутатів. Для охоплення дітей дошкільного і шкільного віку навчанням на території ОТГ потрібно збудувати чимало нових освітніх об’єктів. Наразі будівництво одного із садочків триває в смт Таїрове та завершено проєкт будівництва навчально-виховного комплексу у Сухому Лимані, де незабаром можна буде розпочати будівництво корпусу початкової школи. «У першу чергу необхідно будувати нові об'єкти там, де є земля. І її необхідно використовувати доцільно. Звичайно, ми не ігноруємо населені пункти та житлові масиви, де садочки та школи чекають десятки років. Перемовини щодо землевідведення тривають і, сподіваюся, в цьому році відбудуться зрушення. Нові освітні об'єкти планується збудувати також у ж/м «Радужний», «Дружний» та «Червоний Хутір», - зазначив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов. Окрім того, у Сухому Лимані та Червоному Хуторі буде реалізовано будівництво нових медичних закладів, а в смт Таїрове центр безпеки. Усі пропозиції буде включено до плану соціально-економічного розвитку та бюджету розвитку.
18 Січня, 2021 р., 14:34
19 січня відзначається Хрещення Господнє. На території Таїровської ОТГ купання проходитимуть на пляжі «Чорноморка». Там будуть розміщені намети для обігріву та переодягання. Освячення морської води відбудеться о 10:30.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь