Керівництво Таїровської селищної ради провело зустріч з підприємствами та організаціями щодо утримання територій в належному санітарному стані

Дата: 15.04.2021 14:00
Кількість переглядів: 790

Благоустрій населених пунктів та санітарний стан територій обговорили в Таїровській селищній раді за участі представників організацій та підприємств. Усіх присутніх закликали приєднатися до акції «За чисте довкілля», яка стартувала 1 квітня.

«На території громади багато стихійних сміттєзвалищ, ми постійно отримуємо скарги від населення. Але більшість з цих територій знаходиться у чиїйсь власності і комунальники не можуть їх ліквідувати. Тому закликаємо підприємства долучитися до акції та навести лад, бо після прийняття правил благоустрою наша адмінкомісія почне штрафувати за неналежний санітарний стан. Ми також візьмемо участь у прибиранні території громади, 23 квітня працівники селищної ради прибиратимуть узбережжя Сухого лиману», — зазначив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов.

Якщо у підприємства не має договору з організацією, що вивозить сміття, то ви можете звернутися до КП ЖКП «Таїрове» для укладення відповідного договору. 

Окрім того, працівники КП ЖКП «Таїрове» вже провели прибирання квітників, засіяли та висадили нові, виконали дезінфекцію під’їздів, дитячих майданчиків, автобусних зупинок та вивезли сміття в смт Таїрове. У ж/м «Червоний Хутір» та «Золота Гірка» також прибрали узбіччя доріг, сміття біля контейнерних майданчиків тощо.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь