Новини

10 Жовтня, 2019 р., 14:44
В Україні 10 жовтня 2019 року стартував  Х Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, метою якого є вшанування творчої спадщини Великого Кобзаря, виявлення творчих здібностей дітей, розвитку їх потенціалу, виховання поваги до мови і традицій свого народу, любові до рідного краю, формування готовності творити добрі справи задля рідної Батьківщини. Вчителі та учні Сухолиманського ЗЗСО  І ступеня та Таїровського ЗЗСО І-ІІІ ступенів провели заходи з нагоди початку конкурсу
08 Жовтня, 2019 р., 10:55
8 жовтня учні Таїровського ЗЗСО взяли участь у обласному конкурсі-виставці «Щедрість рідної Землі», який проводився з нагоди 95-річчя юннатівського руху в Україні. Метою заходу є прищеплення учням шанобливого  і бережливого ставлення до виробів з хліба та важкої праці хліборобів.  На виставці наші учні представили  хліб – коровай, який вважається символом щастя, достатку і процвітання! Дякуємо учням і батькам за активну участь у конкурсі-виставці.
07 Жовтня, 2019 р., 11:25
4 жовтня у Будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений Дню працівників освіти. Освітян привітали т.в.о. начальника управління гуманітарної політики Таїровської селищної ради Ємельянова К.В., керівник районної профспілки працівників освіти  і науки України Пушнова О.Г. Працівники Таїровського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Сухолиманського ЗЗСО І ступення, КЗ дошкільної освіти «Журавлик» та КЗ позашкільної освіти «Таїровська мистецька школа» отримали грамоти та квіти.  Вихованці КЗ позашкільної освіти «Таїровська мистецька школа» та учні підготували чудові концертні номери і привітання. Усі присутні на святі отримали позитивний настрій і заряд енергії від сяючих очей та посмішок наших дітей.
03 Жовтня, 2019 р., 17:00
3 жовтня 2019 року в Таїровському будиноку культури відбувся інформаційний тренінг «Прогнозні та програмні документи економічного і соціального розвитку громади», який провів радник з регіонального розвитку, Одеського ВП Центру розвитку місцевого самоврядування Віктор Іванович Бондарук. На тренінгу були присутні посадовці та депутати Таїровської селищної ради, підприємці та громадські діячі Таїровської об’єднаної громади.
02 Жовтня, 2019 р., 10:32
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ УРОК ДОБРОТИ ПРО ГУМАННЕ  ТА ВІДПОВІДАЛЬНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ТВАРИН. 2 жовтня в Таїровському ЗЗСО пройшов «Всеукраїнський урок доброти», в якому приймали участь учні 1 - 11 класів.  Цей захід присвячений Всесвітньому  дню захисту тварин, яке відмічають 4 жовтня . Головна мета даного заходу прищепити дітям гуманне та відповідальне ставлення до братів наших менших. У світі існують речі, які не мають терміну придатності, які ніколи не застаріють та завжди вважатимуться основними людськими рисами – це доброта, вірність, відданість, повага, любов до тих, хто тебе оточує. Пам’ятаймо, що всім братам нашим меншим потрібна турбота. Вони обов’язково відповідатимуть  взаємністю!   
01 Жовтня, 2019 р., 11:08
1 жовтня з нагоди вшанування людей похилого віку у будинку культури Таїровської селищної ради для громадян похилого віку відбувся святковий концерт. Море позитивних емоцій, гордість за наші таланти та велика пошана нашим громадянам.
01 Жовтня, 2019 р., 08:59
ТУРИСТИЧНИЙ КВЕСТ     1 жовтня в Таїровському ЗЗСО відбувся захід, присвячений Дню туризму. Мета заходу: сформувати прагнення дітей і дорослих до здорового способу життя, створити умови для згуртування сімейного колективу: діти - батьки - вчителі. Діти з великим задоволенням виконували цікаві зашифровані завдання, відповідали на запитання і виконували певні фізичні навантаження. В процесі гри учні не просто розвивали логіку, у них була  можливість проявляти свої лідерські здібності, знання і практичні навички, доповнюючи їх новими. Крім того, такі заходи вчать згуртуванню колективу, сприяють освоєнню найпростіших туристичних вмінь та навичок. Виховують  любов і бережливе ставлення до природи.         Всі учасники отримали  позитивний настрій і запас бадьорості на робочий тиждень!
30 Вересня, 2019 р., 15:28
«МАНДРІВКА У СВІТ МУЗИЧНИХ ІНСТРУМЕНТІВ» Сьогодні в Будинку культури відбувся музичний захід, присвячений  Дню музики, який організували викладачі КЗ позашкільної освіти «Таїровська мистецька школа». Гостями музичного заходу були учні Таїровського ЗЗСО.  Це свято об’єднує всіх, хто любить цей надзвичайний вид мистецтва і присвятив їй своє життя, тих, хто пише музику і дарує її людям, хто виховує юних музикантів або просто слухає, отримуючи велику насолоду від її звуків. Музика — чудотворний засіб залучення людей до добра, духовності. На світі знайдеться мало людей, байдужих до музики. Вона володіє великою силою впливу на людські душі. Музика не старіє, вона буде жити стільки, скільки буде існувати Людина.
27 Вересня, 2019 р., 14:25
НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ ПРАЦІВНИКАМ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ ДОШКІЛЛЯ!
20 Вересня, 2019 р., 15:14
Що повинен вміти ІТ-спеціаліст та наскільки цікава ця професія розповіли учням Таїровського закладу загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів. Профорієнтаційна робота пройшла серед учнів 9-х, 10-х та 11-х класів. На всі питання школярів щодо обов’язків, затребуваності на ринку праці та кар’єрного зросту у сфері ІТ відповів представник ІТ-компанії "Svitla Systems Inc" Олексій Самара.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь