Новини

04 Листопада, 2019 р., 12:13
Для Таїровського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів закупили нові меблі. Двадцять столів та 150 стільців встановлено у їдальні. Меблі придбано за кошти селищного бюджету.
04 Листопада, 2019 р., 09:26
Частина Таїровської громади залишиться без води. Відключення відбудеться у Чорноморці, Червоному Хуторі, Совіньоні 1, 2 та Царському селі. Подачу води буде припинено завтра, 5 листопада, з 9 ранку до 23 години вечора. Про це повідомляє філія «Інфоксводоканалу».
03 Листопада, 2019 р., 11:06
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала працівників соціальної сфери із професійним святом.
01 Листопада, 2019 р., 17:06
Одеський окружний адміністративний суд відмовив Тимуру Хасаєву у позивних вимогах. Таким чином, його не буде відновлено на посаді голови Таїровської селищної ради. Сьогодні відбулося п’яте засідання по цій справі. Протягом 30 днів Тимур Хасаєв має змогу оскаржити рішення суду.
31 Жовтня, 2019 р., 14:21
У дитячому садочку «Журавлик» пройшло свято осені. У тематичному заході взяли участь діти старшої та середньої груп. Усі вони були одягнені у костюми лісових звірів. Діти розповідали вірші, грали в ігри, співали та танцювали.
31 Жовтня, 2019 р., 13:55
На вулиці Торговій ж/м «Чорноморка» розпочато підготовку до будівництва дитячого майданчика. Наразі землю, на якій з’явиться інфраструктурний об’єкт,  розрівняли грейдери. Надалі для дітлахів облаштують гойдалки, карусель, качалку, будинок з пісочницею та ігровий комплекс. З поточними роботами на місці майбутнього майданчика ознайомилася т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
31 Жовтня, 2019 р., 10:45
Про правила вступу до Одеського державного університету внутрішніх справ дізналися учні Таїровського ЗЗСО І - ІІІ ступенів. На всі питання школярів щодо особливостей роботи поліцейського відповів заступник начальника відділу кадрового забезпечення ОДУВС Валерій Слатвінський. Профорієнтаційна робота пройшла серед учнів 9-х, 10-х та 11-х класів.
28 Жовтня, 2019 р., 09:44
Учні Таїровського ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяли участь в Одеському обласному форумі лідерів учнівського самоврядування "Крок до успіху". Під час форуму була проведена робота за двома напрямами: workshop "Учнівське самоврядування. Smart цілі - Smart досягнення" та тренінг "Як збудувати команду? Лідерство як перевага".
25 Жовтня, 2019 р., 12:29
Дитячий майданчик на вулиці Сьомій ж/м «Чорноморка» відремонтують та проведуть благоустрій території. Вже розроблено відповідний проект, роботи розпчнуться найближчим часом. Про це повідомила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
24 Жовтня, 2019 р., 16:39
Близько 30 дерев висадили сьогодні учні на території Таїровського закладу загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів. Озеленення відбулося в рамках акції «Посади своє класне дерево». У заході взяли участь учні 9-х, 10-х та 11-х класів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь