Рекомендації щодо проведення Великодніх свят та недопущення коронавірусної інфекції

Дата: 15.04.2020 20:01
Кількість переглядів: 674

Задля недопущення поширення коронавірусної інфекції на території Овідіопольського району під час Великодніх свят прийнято перелік певних заходів. Відповідне розпорядження підписав в. о. голови Овідіопольської районної державної адміністрації Ігор Ільченко.

Так, з 18 по 19 квітня, заборонено відвідування церков, храмів, соборів та інших релігійних споруд, а також прилеглої території громадянам, крім настоятелів церковних громад та парафіянам, які безпосередньо беруть участь в обряді богослужіння, але не більше 10 осіб.

Для тих, хто все-таки вирішить освятити свій кошик безпосередньо біля церкви, буде визначено місця проведення освячення, з чітким дотриманням карантинних обмежень, обов’язковою перевіркою наявності засобів індивідуального захисту та дотриманням безпечної дистанції між громадянами. Це буде за межами церков. За більш детальною інформацію про місця проведення освячення звертайтесь до сільських та селищних рад, а також у церкви вашого населеного пункту.

Доступ громадян до кладовищ буде обмежено, а поминальні дні після Великодня перенесено на Троїцьку батьківську поминальну суботу, яка відбудеться 6 червня.

Зазначимо, наразі в Одеській області виявлено 70 випадків захворювання на COVID-19, а в Україні 3764 випадки. Рекомендовано на Великодні свята залишатися вдома. Бережіть себе та своїх близьких.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь