Новини

21 Листопада, 2019 р., 16:08
Соціальні, земельні та культурні питання розглядатимуть депутати Таїровської селищної ради на 19 сесії. Засідання відбудеться 27 листопада. Особлива увага на сесії приділятиметься плану соціально-економічного розвитку Таїровської селищної ради на 2020-2022 роки.
20 Листопада, 2019 р., 15:10
В Таїровській селищній раді пройшов конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування. Минулої п’ятниці кандидати здавали іспити на посади головних спеціалістів, адміністраторів та державних реєстраторів. А саме:
19 Листопада, 2019 р., 16:07
Цьогоріч Таїровською селищною радою вперше започатковано надання фінансової допомоги на відшкодування витрат за електроенергію пільговим категоріям осіб, які є споживачами ТОВ «Комунсервіс». Надання допомоги здійснюється відповідно до пункту 1.5 Програми «Соціальний захист населення Таїровської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки» (зі змінами).
18 Листопада, 2019 р., 14:45
В Таїровському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося традиційне свято-конкурс "Міс Осінь. Новий формат". Дівчата представляли домашнє завдання: Візитка, Історія образу і Шалена зірка. Переможницею стала учениця 9-А класу Вероніка Чеховська.
18 Листопада, 2019 р., 11:56
У ж/м «Червоний Хутір» села Лиманка триває утеплення житла. Наразі роботи на фінальній стадії. Загалом будуть утеплені шість фасадів будинків. Утеплення здійснюється мінеральними плитами, а також посиленим та еластичним гідрозахисними шарами. Про це повідомила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
18 Листопада, 2019 р., 09:38
В найближчі кілька годин погода на території Одеської області значно погіршиться через густий туман. Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.
17 Листопада, 2019 р., 10:57
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала працівників соціальної сфери із професійним святом.
15 Листопада, 2019 р., 15:40
У Сухому лимані триває капітальний ремонт вуличних доріг. Наразі вже заасфальтовані вулиці Заводська, Бузкова, Трояндова та Лиманська. Там ремонтні роботи вже завершено. Загалом було облаштовано понад 2 700 м².
15 Листопада, 2019 р., 12:04
Тиждень безпеки пройшов у закладі дошкільної освіти «Журавлик». Протягом п’яти днів на заняттях діти закріплювали практичні навички поведінки на дорозі та знайомилися з різними видами транспорту.
15 Листопада, 2019 р., 11:36
Кандидати на заміщення вакантних посад Таїровської селищної ради сьогодні склали іспит. Так претендети подаються на начальників управління гуманітарної політики, відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності, відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури, а також відділу фінансового забезпечення управління гуманітарної політики.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь