В Таїровській громаді одиноко проживаючі люди похилого віку отримають продуктові набори

Дата: 31.03.2020 14:06
Кількість переглядів: 1116

Волонтери доставлять продукти першої необхідності людям похилого віку, які є одиноко проживаючими та особам з інвалідністю. Першим на зустріч пішли представники супермаркету «Густо», які передали продуктові набори селищній раді, для подальшої передачі мешканцям громади.

«Ми бажаємо допомогти соціально незахищеним верствам населення. Адже люди похилого віку не завжди мають можливість вийти за необхідними продуктами, особливо під час карантину важливо, щоб вони залишалися вдома. Першими допомогу запропонували представники супермаркету «Густо» та передали для мешканців товари першої необхідності. Найближчим часом волонтери їх доставлять до адресатів», — розповіла т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Нагадаємо, на засіданні  комісії техногенно-екологічної безпеки було вирішено створити оперативний штаб із прийняття рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції. З-поміж членів штабу організовано мобільну бригаду, яка інформує підопічних Овідіопольського районного територіального центру соціального обслуговування, одиноко проживаючих осіб (70+) та осіб з інвалідністю. Їм роздають пам’ятки з рекомендаціями та з’ясовують потребу у харчових продуктах, життєво необхідних ліках, засобах особистої гігієни тощо, а також забезпечують згідно з потребою.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь