Новини

16 Грудня, 2019 р., 17:30
Ще один дитячий майданчик з’явиться на мапі Таїровської громади. Новий об’єкт розташовано у ж/м «Чорноморка – 2» по вулиці Злагоди. Його планують відкрити до кінця тижня. Також майже завершено капітальний ремонт спортивного майданчика біля будинків 46 та 47 по вулиці 40-річчя Перемоги. «Ми продовжуємо створювати умови для активного розвитку дітей та молоді в нашій громаді. Погода сприяє для завершення усіх робіт в короткий термін і вже найближчим часом батьки з дітьми мають змогу протестувати об’єкти», – розповіла т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака. Зазначимо, на дитячому майданчику по вулиці Злагоди вже встановлено карусель, подвійну гойдалку, дитячий ігровий комплекс «Мрія», спортивний комплекс, лавки та урни. Наразі на ньому улаштовують тверде покриття та встановлюватимуть огородження.
13 Грудня, 2019 р., 13:34
Затвердження плану діяльності Таїровської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів у 2020 році, надання матеріальної допомоги мешканцям та інші питання розглянули сьогодні члени виконкому. На порядку денному було 18 питань та одне додаткове. З них майже всі були прийняті одноголосно. 
08 Грудня, 2019 р., 12:16
Завтра, 9 грудня, частина Таїровської громади залишиться без електропостачання. Це пов'язано із необхідністю проведення планових ремонтних робіт. Як повідомляє АТ «Одесаобленерго» відключення відбудеться з 9 ранку до 17 вечора за наступними адресами:
07 Грудня, 2019 р., 08:51
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала представників органів місцевого самоврядування з професійним святом.
04 Грудня, 2019 р., 15:46
У селі Лиманка по вулиці Григор’єва триває капітальний ремонт дитячого та спортивного майданчиків. З перебігом робіт ознайомилася т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
04 Грудня, 2019 р., 14:03
У п’ятницю, 6 грудня, частина Таїровської громади залишиться без світла. Електропостачання буде відключено у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт. Світла не буде з 9 ранку до 17 вечора. Про це повідомляє АТ «Одесаобленерго».
04 Грудня, 2019 р., 12:43
На вулицях Майстерській та Під'їзній у селі Лиманка проходить капітальний ремонт пішохідних доріжок. Т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака ознайомилася з ходом робіт та поспілкувалася з мешканцями Золотої гірки.
03 Грудня, 2019 р., 18:50
В Міжнародний день людей з інвалідністю в будинку культури селищної ради провели інформаційно-просвітницький захід «Конфліктна чутливість» задля підвищення обізнаності населення щодо запобігання та протидії домашньому насильству. Про типи конфліктів та шляхи їх вирішення присутнім розповів Євген Шляхтін – радник проєкту «Розвитку соціальної згуртованості в Одеській області».
03 Грудня, 2019 р., 17:25
Два службових автомобілі придбано Таїровською селищною радою: Renault Duster та  Renault Trafic. Ці транспортні засоби використовуватимуться для загальних потреб селищної ради. Приміром, для виїздів постійних комісій або працівників апарату.
03 Грудня, 2019 р., 16:12
На вулиці Сьомій ж/м «Чорноморка» триває реконструкція дитячого майданчика. Із ходом робіт ознайомилася т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь