В Таїровській громаді посилили заходи щодо запобігання поширенню на території ОТГ коронавірусу COVID-2019

Дата: 30.03.2020 17:46
Кількість переглядів: 1020

В Таїровській громаді внесли зміни щодо вжиття заходів для запобігання поширенню на території ОТГ коронавірусу COVID-2019. Відповідне розпорядження підписала т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Відтак, для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізації та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19) на території України:

  1. Керівникам: директору ТОВ «ЖК Радужний» (О.І.Рассолову), директору КП «ЛИМАН» (С.Л.Катеринчуку), директору ТОВ «Комунсервіс» (А.П.Смірнову), голові правління ОК «Україна-СЕРВІС» (В.А.Флорікову), директору ТОВ «Житлово-комунальний сервіс» (Є.Є.Бугаєвському) т.в.о. директора КП Житлово-комунального підприємства «Таїрове» (О.В.Колеснікову) та іншим керівникам підприємств, які надають житлово-комунальні послуги на території об’єднаної територіальної громади Таїровської селищної ради  створити дезінфекційні бригади, забезпечити їх засобами індивідуального захисту, дезінфекційним обладнанням, дезінфікуючими засобами, транспортом.
  2.  Зобов’язати вищевказане керівництво розробити та затвердити план та графік по виконанню робіт з санітарного утримання (дезінфекції) місць скупчення та відвідування населення (перехрестя доріг, майданів, зупинок громадського транспорту, під’їзди житлових будинків та інших громадських споруд).
  3. Зобов’язати генеральне прибирання (щоденну обробку) із застосуванням дезінфікуючих засобів всіх приміщень (під’їздів: перила, ручки, двері, віконні ручки, кнопки вертикального транспорту, сходові клітки, тощо).
  4. Забезпечити наявність на входах та в холах дезінфекторів для рук.
  5. Провести ревізію вентиляційних систем, оцінити їх ефективність та забезпечити безперебійну роботу.
  6. Проводити систематично інформаційну та роз’яснювальну роботу щодо недопущення розповсюдження вірусної інфекції (коронавірусної хвороби (COVID-19) та у зв’язку з цим заборони користування дитячими та спортивними майданчиками в парках, скверах та на прибудинкових територіях.
  7. Про вжиті заходи повідомити Таїровську селищну раду Овідіопольського району (з наданням копій підтверджуючих документів).
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника з питань діяльності виконавчих органів Погорілого Павла Володимировича.

Зазначимо, наразі в Одеській області зафіксовано 8 випадків захворювання на COVID-19, а загалом на території України – 480.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь