Пошук

На 23-й сесії депутати Таїровської селищної ради прийняли бюджет розвитку на 2020 рік

Дата: 17.03.2020 17:47
Кількість переглядів: 1093

Бюджет розвитку, правила розміщення зовнішньої реклами на території громади, а також інші важливі соціальні та земельні питання розглянули сьогодні депутати на закритому засіданні 23-ї сесії Таїровської селищної ради. 

«Нарешті ми сьогодні прийняли надважливе питання для нашої громади – бюджет розвитку на 2020 рік. І тепер зможемо реалізувати багато важливих соціальних та інфраструктурних об’єктів. Це – будівництво нового садочка в Таїрове, скейт-парку, капітальний ремонт Сухолиманської загальноосвітньої школи, ремонт та будівництво доріг, благоустрій територій, утеплення будинків та багато іншого. Усього в бюджет розвитку цьогоріч закладено 260 мільйонів гривень і попереду нас чекає багато роботи», - зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради. 

Окрім того, цьогоріч планується почати будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Сухому Лимані, провести капітальний ремонт мініфутбольного поля з улаштуванням навісу в смт Таїрове, відремонтувати діючі садочок та школу, встановити зупинки на території громади. Серед важливого також будівництво господарсько-побутової каналізації у Червоному Хуторі, Чорноморці та Чорноморці-2. Також заплановане виготовлення проектно-кошторисних документацій на будівництво різних важливих інфраструктурних об’єктів, зокрема навчально-виховних комплексів у Червоному Хуторі та Сухому Лимані.

Зазначимо, на порядку денному 23-ї сесії було 34 питання, з них були прийняті 25. А усього у засіданні взяли участь 25 депутатів. У зв’язку з запобіганням розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19 сесія пройшла у закритому режимі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь