Новини

24 Жовтня, 2019 р., 09:15
У Таїровській селищній раді продовжується робота щодо розробки заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на території громади. Відтак, учора відбулася робоча зустріч членів координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі і торгівлі людьми з представниками громадської організації «Віра, Надія, Любов» щодо можливості співпраці.
22 Жовтня, 2019 р., 10:00
Опалювальний сезон в закладах соціальної сфери Таїровської громади розпочнеться відповідно до кліматичних умов. Відтак, тепло в освітніх, медичних та соціальних закладах з'явиться, якщо протягом трьох діб середньодобова температура складатиме +8 °C.
19 Жовтня, 2019 р., 18:21
Понад тисяча гостей приєдналися до святкування 110-річчя смт Таїрове. Дітей розважають аніматори, працює ярмарок, лунає музика і проходять цікаві конкурси. Святкування відбувається на Центральному стадіоні. Тут зібралися як мешканці громади, так і люди з різних куточків Одеської області.
18 Жовтня, 2019 р., 15:20
Важливі соціальні питання та заяви громадян розглянули сьогодні члени виконавчого комітету Таїровської селищної ради. До порядку денного було включено 65 питань, з яких майже усі було прийнято одноголосно.
17 Жовтня, 2019 р., 11:08
Аніматори, наукове шоу, запальні танці та смаколики – все це чекає на гостей святкування 110-річчя селища Таїрове. Захід проходитиме у цю суботу, 19 жовтня, о 12 годині на Центральному стадіоні. «Ми запрошуємо мешканців громади та усіх охочих на святкування дня народження селища Таїрове. У цьому році запланована дуже насичена програма, яка буде цікава як дорослим, так і дітям. Святкування триватиме протягом усього дня і гості можуть приєднатися у будь-який час. Чудовий настрій ми забезпечимо», — повідомила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака. Зазначимо, для гостей заходу буде організовано різноманітні конкурси, сюрпризи, святкова лотерея, виступ зіркового колективу «Fanfara Jam», а по завершенню — феєрверк.
17 Жовтня, 2019 р., 10:22
Сьогодні, 17 жовтня, пройде позачергова вісімнадцята сесія Таїровської селищної ради. Відповідне розпорядження підписала т. в. о. селищного голови Лариса Бурлака.
16 Жовтня, 2019 р., 10:29
У разі виникнення порушень громадського порядку мешканці Таїровської громади мають змогу викликати спеціальну групу швидкого реагування. Сьогодні відповідний договір про співпрацю підписано між Таїровською селищною радою та ТОВ «СОБ ДОЗОР».
14 Жовтня, 2019 р., 12:00
Сьогодні виповнюється 110 років з дня заснування селища Таїрове. З нагоди свята секретар селищної ради Лариса Бурлака привітала усіх мешканців громади.
11 Жовтня, 2019 р., 14:51
Скоро канікули, які діти і батьки з нетерпінням очікують. Кожен планує свій відпочинок – хтось поїде подорожувати або залишиться вдома, читатиме, гулятиме, спілкуватиметься з друзями.  Вчителі турбуються про безпеку дітей. В  закладах освіти Таїровської ОТГ були проведені виховні години спілкування з учнями, щодо  правил безпечної поведінки під час осінніх канікул. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь