Новини

20 Січня, 2020 р., 12:54
Майже 400 декларацій з сімейними лікарями в консультативно-діагностичному центрі підписали мешканці Таїровської ОТГ. Це – результати за перший місяць роботи. За цей час за медичною допомогою звернулися майже тисяча людей та проведені три оперативні втручання.
19 Січня, 2020 р., 11:46
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала мешканців громади з Хрещенням Господнім.
16 Січня, 2020 р., 11:16
Перша цьогорічна сесія Таїровської селищної ради відбудеться 30 січня. Відповідне розпорядження підписала т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
13 Січня, 2020 р., 15:03
Традиційно до Таїровської селищної ради прийшли посівальники з піснями та зерном. Ансамбль Будинку культури в колоритних костюмах привітав зі Старим новим роком т. в. о. голови Таїровської селищної ради Ларису Бурлаку і працівників.
08 Січня, 2020 р., 11:27
Мешканці Таїровської ОТГ мають змогу 16 та 30 січня отримати послуги Пенсійного фонду України. Їх надаватимуть у приміщенні селищної ради спеціалісти Овідіопольського відділу обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області.
03 Січня, 2020 р., 16:45
Для визначення потреб населення Таїровської об'єднаної територіальної громади у соціальних послугах створено спеціальне анкетування. Пройти опитування необхідно за посиланням: https://forms.gle/rC7HfYrD6qVUyrXH7. В анкеті усього дев’ять запитань. Опитування проводиться відповідно до Закону України «Про соціальні послуги».
31 Грудня, 2019 р., 10:36
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала мешканців громади з Новим 2020 роком. «Напередодні Нового року бажаю кожному мешканцю громади добробуту, здійснення заповітних бажань, щастя та здоров’я. Це час, коли ми перегортаємо сторінку і можемо почати усе з чистого листа. Цей рік був насичений на різні події, нехай і 2020 рік буде наповнений цікавими зустрічами та відкриттями. Бажаю невичерпної енергії та творчих здобутків. З Новим роком!» — зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
28 Грудня, 2019 р., 14:39
У ж/м «Чорноморка» сьогодні весело і гамірно. На вулиці Сьомій, 5 відкрили дитячий майданчик після реконструкції. На свято до дітлахів завітали Дід Мороз та Снігуронька, які розважали малечу прилеглих будинків та гостей. Також із готовим об’єктом ознайомилися представники місцевої влади та депутати.
28 Грудня, 2019 р., 12:23
Присвоєння адрес новоствореним об'єктам нерухомого майна, надання дозволів на вчинення правочину та інші важливі питання мешканців розглянули сьогодні члени виконкому Таїровської селищної ради. На порядку денному було 17 питань, з яких майже всі були прийняті одноголосно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь