Новини

29 Січня, 2020 р., 11:05
Отримати консультацію щодо надання адміністративних послуг відтепер можна за допомогою «гарячої» лінії. Для цього необхідно зателефонувати за номером: 0 800 751 275 (усі дзвінки безкоштовні), з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.
28 Січня, 2020 р., 16:37
Напередодні 22-ї сесії в Таїровській селищній раді пройшла загальна комісія. Депутати, начальники відділів та управлінь обговорили рекомендований порядок денний. Усього було 15 питань.
28 Січня, 2020 р., 10:27
Засідання виконкому Таїровської селищної ради відбудеться 4 лютого. Відповідне розпорядження підписала т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
27 Січня, 2020 р., 15:54
Для учнів Таїровського закладу загальної середньої освіти провели виховні години на теми: "Голокост — шрам на серці людства", "Історія скорботи та героїзму", "Голокост — трагічна сторінка історії". А також тематичні уроки з історії України на тему: "Україна в роки Другої світової війни. Нацистський "новий порядок".
24 Січня, 2020 р., 13:04
Колектив Таїровської селищної ради виражає глибоке співчуття рідним, близьким та друзям у зв'язку з раптовою смертю колишнього голови Таїровської селищної ради Хасаєва Хасана Гаруновича. Поділяємо Ваше горе.
22 Січня, 2020 р., 19:58
З нагоди Дня Соборності України в Таїровському Будинку культури пройшов святковий концерт. Його відвідали учні ЗЗСО, мешканці громади, працівники селищної ради, депутати та т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака. Для присутніх виступили народний ансамбль «Мрія», викладачі Таїровської школи мистецтв та працівники будинку культури. Це були драйвові та запальні виступи, народні пісні, танці, гра на скрипці та на саксофоні, а на початку гостям продемонстрували коротке відео про історію свята.
22 Січня, 2020 р., 14:04
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака провела виїзну зустріч з представниками Організації з безпеки і співробітництва в Європі. Сторони обговорили співробітництво у організації безпечного руху на в’їзді до смт Таїрове. А саме — встановлення світлофору, нанесення пішохідної розмітки та облаштування зупинок для автобусів.
22 Січня, 2020 р., 13:36
В Таїровському закладі загальної середньої освіти для учнів усіх класів провели виховні заходи до Дня Соборності України. Діти дивилися відео, пов'язані з історичними подіями з'єднання Української народної республіки та Західноукраїнської народної республіки. Згадували історичні факти та вивчали нову інформацію.
22 Січня, 2020 р., 07:46
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала мешканців громади з Днем Соборності України. «День Соборності України є важливою сторінкою в історії нашої держави. Адже саме у цей день 101 рік тому було проголошено Акт возз’єднання Української народної республіки та Західноукраїнської народної республіки. Соборність – це символ боротьби нашого народу за волю та порозуміння між людьми. Сьогодні ми маємо бути свідомі у тому, що лише в єдності ми зможемо досягти величної мети – побудови економічно розвиненої, вільної і демократичної України. З нагоди свята бажаю усім міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди та прагнення гідного майбутнього», — зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
21 Січня, 2020 р., 14:27
Новий сучасний садочок може з’явитися в смт Таїрове. Наразі в селищній раді вже розроблено ескізний проєкт майбутнього закладу. Садочок відповідає усім останнім вимогам і нормам. У ньому зможуть виховуватися 90 дітлахів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь