Новини

27 Грудня, 2019 р., 15:59
Медичні та земельні питання розглянули депутати на 21 сесії Таїровської селищної ради. Це останнє засідання у цьому році. На порядку денному було 26 питань, з яких були прийняті 19.  
26 Грудня, 2019 р., 14:28
Близько 200 мешканців Таїровської громади відвідали консультативно-діагностичний центр у Райдужному після відкриття. Переважна більшість відвідувачів підписали декларації із сімейними лікарями та педіатрами. Також 67 мешканців здали аналізи, зокрема і в амбулаторії.
26 Грудня, 2019 р., 13:54
У дитячому садочку «Журавлик» пройшов новорічний захід «Зимова казка у лісі». До малечі завітав Дід Мороз із подарунками. Діти показали гостям танок сніжинок та музичну гру на інструментах. Також традиційно малеча водила хоровод із Дідом Морозом.
25 Грудня, 2019 р., 09:37
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала мешканців громади з Різдвом та Новим роком. «Ці дивовижні святкові дні об’єднують нас та пробуджують у кожному найсвітліші почуття. Цей рік подарував нам новий та безцінний досвід, а попереду чекає ще багато звершень. Бажаю кожному мешканцю громади благополуччя, щастя, здійснення заповітних мрій та бажань. Зі святами!» — зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
24 Грудня, 2019 р., 12:51
У суботу, 28 грудня, в Таїровській селищній раді пройде позачергове засідання виконавчого комітету. Відповідне розпорядження підписала т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака. Присутні розглянуть питання щодо надання матеріальної допомоги мешканцям об’єднаної територіальної громади та інші. Засідання виконавчого комітету відбудеться о 10 годині ранку у будівлі Таїровської селищної ради.
24 Грудня, 2019 р., 10:58
Вже цієї п’ятниці, 27-го грудня, депутати зберуться на засідання чергової 21-ї сесії. Відповідне розпорядження підписала т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
23 Грудня, 2019 р., 10:37
Завтра, 24 грудня, частина ж/м «Червоного Хутору» залишиться без вуличного освітлення. Це пов’язано із проведенням планових ремонтних робіт. Відключення відбудеться з 9 ранку до 19 вечора за адресами: вул. Польова, 19-33, вул. Патріотична, 13-31, 18-34.
23 Грудня, 2019 р., 10:17
Новий дитячий майданчик відкрили у ж/м «Чорноморка – 2» по вулиці Злагоди. На захід запросили Діда Мороза та Снігуроньку, які розважали малечу.
19 Грудня, 2019 р., 19:25
Учнів Таїровської ЗЗСО, дошкільнят дитячого садочку «Журавлик» та дітей мало захищених верств населення привітали з Днем святого Миколая.  Для дітей влаштували святковий концерт та вручили солодкі подарунки.
19 Грудня, 2019 р., 15:44
У ж/м «Радужний» села Лиманка відкрили «Таїровський консультативно-діагностичний центр». У ньому безкоштовно отримуватимуть якісні медичні послуги дитяче та доросле населення громади. У відкритті важливого інфраструктурного об’єкта взяли участь представники районної та місцевої влади, депутати та мешканці ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь