Привітання т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариси Бурлаки з Днем медичного працівника

Дата: 21.06.2020 09:52
Кількість переглядів: 675

Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала медичних працівників громади з нагоди професійного свята.

«Це свято разом з вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у ваш талант, вміння, професіоналізм, у вашу постійну готовність прийти на допомогу. У ваших руках життя кожного з нас. Дякуємо за вашу самовідданість, врятовані життя безмежне милосердя та вірність професії. Зі святом, дорогі медичні працівники!» — зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Зазначимо, Таїровська селищна рада піклується про забезпечення надання належних медичних послуг мешканцям громади. Задля цього здійснюється ремонт будівлі з оснащенням найсучаснішим обладнанням ФАПу в селі Сухий Лиман, який не працював протягом останніх років, проведено ремонт амбулаторії ЗПСМ в селищі Таїрове, облаштовано фізіотерапевтичний кабінет. За кошти громади закуплено нове обладнання для КНУ «Таїровський діагностично – консультаційний центр», що розширило можливості діагностики та лікування вторинної медичної допомоги. Бюджет громади забезпечує всі вимоги Кабінету Міністрів (законодавства) включаючи виплату щомісячної 200% премії медичним працівникам громади протягом всієї дії карантину.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь