Новини

21 Липня, 2020 р., 16:12
Наразі майже завершено укріплення та гідроізоляцію фундаменту. Окрім того, триває поточний ремонт у закладі. Про це повідомила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака на своїй офіційній сторінці у Facebook.
20 Липня, 2020 р., 16:50
В Таїровській селищній раді пройшов конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування. Кандидати склали іспит на посади головних спеціалістів та адміністратора ЦНАПу. А саме:
20 Липня, 2020 р., 15:52
По вулиці Центральній у Червоному Хуторі проводяться підготовчі роботи перед проведенням ремонту дорожнього покриття. Також по вулиці Лабораторній, 17 розпочато капітальний ремонт житлового будинку. З ходом робіт на об’єктах ознайомилася т. в. о. голови Таїровської селищної ради.
16 Липня, 2020 р., 15:34
В Таїровській селищній раді 16 липня 2020 року на посаду начальника управління економічного та місцевого розвитку Таїровської селищної ради склала іспит Божена Колєва. На підставі результатів письмового іспиту та співбесіди комісія рекомендувала секретарю селищної ради, т.в.о. селищного голови призначити на посаду начальника управління економічного та місцевого розвитку Таїровської селищної ради Божену Колєву.
16 Липня, 2020 р., 13:00
В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки щодо продовження здійснення контролю за виконанням карантинних заходів. Під час якої було вирішено:
14 Липня, 2020 р., 14:41
Присвоєння адрес земельним ділянкам та затвердження переліку платних медичних послуг, які надаються КДЦ – ці та інші питання розглянули на засіданні члени виконавчого комітету Таїровської селищної ради. Усього на порядку денному було 15 питань і усі вони прийняті.
10 Липня, 2020 р., 18:00
Для своєчасного кваліфікованого лікування хворих із застосуванням фізіотерапевтичних методів та методик в Таїровській амбулаторії відкрили фізіотерапевтичний кабінет. У заході взяла участь т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
10 Липня, 2020 р., 15:10
Сухолиманська початкова школа готова прийняти 1 вересня маленьких мешканців села. Там вже завершено капітальний ремонт будівлі, залишилося лише облаштувати приміщення меблями. Про це на своїй офіційній сторінці Facebook повідомила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
09 Липня, 2020 р., 14:00
У зв'язку з проведенням аварійних робіт, з 23:30 четверга до 7:30 п'ятниці будуть зупинені насосні станції "Головна" і "Південна". Через це буде припинена подача води в:
09 Липня, 2020 р., 13:38
В Таїровській громаді тривають роботи на інфраструктурних об'єктах. Про це повідомила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака на своїй офіційній сторінці Facebook.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь