Пошук

В Таїровській громаді триває робота щодо покращення санітарного стану територій

Дата: 15.03.2021 12:40
Кількість переглядів: 708

В Таїровській громаді триває прибирання парків, дитячих майданчиків, прибудинкових територій та узбіч від сміття. Для покращення роботи КП ЖКП «Таїрове» необхідно придбати 50 сміттєзбиральних контейнерів, 50 великих і 50 маленьких контейнерів для роздільного збору побутових відходів, а також закупити необхідну кількість інвентарю. Про це стало відомо під час апаратної наради Таїровської селищної ради під головуванням секретаря селищної ради Олександра Орлова.

«Пропоную у квітні організувати суботник для прибирання сміття на території громади, запросимо громадськість та співробітників селищної ради до участі. Такі акції мотивують людей не смітити та берегти природу. Про місце та дату повідомимо пізніше. А наразі необхідно прибрати узбіччя у Сухому Лимані та на в’їзді у смт Таїрове, а також організувати обрізку дерев», — зазначив Олександр Орлов.

За словами в. о. директора КП ЖКП «Таїрове» Олега Яворського, на території громади триває прибирання піску, який використовувався у період негоди, вже прибрано сміття уздовж Старої Люстдорфської дороги, центральної дороги у с. Сухий Лиман, за межами житлових кварталів смт Таїрове, Сухого Лиману та Чорноморки.  До кінця місяця планується прибрати узбіччя вздовж вул. Небесної Сотні, а у квітні проводитиметься ліквідація сміттєзвалищ біля ОГСТ Виноградар, на узбережжі Сухого Лиману тощо.

Також у засіданні взяли участь заступники селищного голови, начальники управлінь та відділів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь