Новини

25 Червня, 2020 р., 10:47
З метою підвищення рівня інформування молоді про наявні можливості в Україні Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» ініціюють створення національного молодіжного онлайн-порталу muv.in.ua.
21 Червня, 2020 р., 09:52
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала медичних працівників громади з нагоди професійного свята.
15 Червня, 2020 р., 10:33
Таїровська об’єднана громада висловлює щиру подяку Міжнародному благодійному фонду «Карітас Україна» за благодійну допомогу у вигляді наборів захисних товарів «Скриньки здоров’я для громад».
12 Червня, 2020 р., 16:16
Випускники 9А, 9Б та 9В класів отримали свідоцтва про здобуття базової середньої освіти. У зв’язку з карантином випуск пройшов із дотриманням усіх санітарних норм. Зі святом учнів привітала т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
01 Червня, 2020 р., 18:49
Батут, надувні матраци, м’ячики, мольберти з фарбами, бадмінтон, ролики та інші подарунки отримали маленькі мешканці пільгових категорій з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Зокрема, т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака завітала з привітаннями до будинку сімейного типу Олександра та Любові Литвин.
01 Червня, 2020 р., 16:29
Обдарованим учням-переможцям олімпіад, турнірів, конкурсів та спортивних змагань призначено стипендію Таїровського селищного голови. Її отримуватимуть 9 маленьких мешканців громади з червня по грудень 2020 року. Щомісячна виплата складає 600 гривень. Сертифікати стипендіатам вручила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака та привітала учнів з нагоди Дня захисту дітей.
01 Червня, 2020 р., 09:27
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала мешканців громади з нагоди Дня захисту дітей.
29 Травня, 2020 р., 20:16
У ж/м «Дружний» наразі ремонтують дорогу на вулиці Бузейнікової. Там активно працює техніка. Також вже заасфальтовано вулиці Квіткова та Паркова. А поруч на вулиці Сонячній від буд. 12/24 до буд. 36 будують пішохідну доріжку.
29 Травня, 2020 р., 15:02
В Таїровській селищній раді пройшов конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування. Кандидати здали іспити на посади головних спеціалістів та  адміністраторів. А саме:
27 Травня, 2020 р., 12:08
       Чорноморське  управління ГУ ДПС в Одеській області, звертає увагу суб’єктів господарювання  на необхідність своєчасної сплати та погашення існуючої заборгованості з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ). Своєчасна сплата ЄВ гарантує громадянам конституційне право на захист, а це: соціальні гарантії на випадок безробіття, нещасних випадків або професіональних захворювань, пенсійне забезпечення.        Законом України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування»        (зі змінами та доповненнями) (далі-Закон № 2464) визначаються правові та організаційні засади забезпечення збору та обліку ЄВ, умови та порядок його  нарахування,  сплати та повноваження органу, що здійснює його збір та ведення обліку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь