Новини

04 Серпня, 2020 р., 14:57
На позачерговому засіданні виконкому було вирішено надати премію Микиті Понамеренко, який у минулі вихідні у Бурлачій Балці врятував життя людині.
03 Серпня, 2020 р., 17:23
Доплата медикам, звіт про виконання селищного бюджету за І півріччя 2020 року, створення ДЮСШ – ці та інші питання розглянули депутати Таїросвької селищної ради на засіданні 27-ї сесії. В залі були присутні усі 26 депутатів.
31 Липня, 2020 р., 18:57
Напередодні 27-ї сесії в Таїровській селищній раді пройшла загальна комісія. Присутні обговорили питання порядку денного, які будуть винесені на засідання у понеділок.
31 Липня, 2020 р., 16:05
Між вулицею Чорноморська дорога та вулицею Берегова утворилося заболочення з різким запахом каналізаційних стоків. Для обстеження даної території при Таїровській селищній раді було створено тимчасову комісію. До її складу увійшли працівники селищної ради, ЖКП КП «Таїрове», представники ТОВ «Комунсервісу», ТОВ «ХІМ-Ойл-Транзит-Юкрейн» та екоінспекц ії.
30 Липня, 2020 р., 19:16
У смт Таїрове для маленьких мешканців громади будують скейт-парк. Наразі техніка вже вирівнює ґрунт. Проєктом передбачено розміщення розгонок, перил, грайндбоксів, квотерів, фанбоксів, пірамід, рамп, мінірамп та сходинок. Окрім того, будуть встановлені додаткові маленькі фігури.
24 Липня, 2020 р., 15:23
Запуск очисних каналізаційних споруд в смт Таїрове заплановано на осінь. На об'єкті планується провести комплекс заходів для введення його в експлуатацію. Для цього буде проведене очищення всіх резервуарів, реконструкція інженерної мережі, переливних труб та відстійників, модернізація установки очищення «Біо Сов».
23 Липня, 2020 р., 15:44
Десять питань розглянули на засіданні члени виконкому Таїровської селищної ради. Зокрема присутні підтримали питання щодо забезпечення однієї з мешканок громади ортопедичним велосипедом для дітей, надання матеріальної допомоги жителям, погодження видачі путівки до КЗДО «Журавлик».
23 Липня, 2020 р., 12:09
Свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти отримали учні 11-А і 11-Б класів Таїровського ЗЗСО. Загалом випустилися 34 учні, із них один отримав золоту медаль і двоє срібні. У зв’язку з карантином випуск пройшов із дотриманням усіх санітарних норм. Зі святом учнів привітала т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
22 Липня, 2020 р., 14:40
Таїровська селищна рада закупила нове обладнання для дитячих майданчиків у дитячому садочку «Журавлик». Зокрема, придбано антитравматичні гойдалки.
22 Липня, 2020 р., 14:22
На території Таїровської громади є стихійні сміттєзвалища, що створюють небезпеку для навколишнього середовища та здоров’я людини. Для відходів є спеціально відведені місця, а за порушення законодавства про відходи передбачається дисциплінарна, адміністративна, цивільна чи кримінальна відповідальність, якщо засмічення призвело або може призвести до забруднення навколишнього природного середовища, прямого чи опосередкованого шкідливого впливу на здоров’я людини та економічних збитків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь