В Таїровській амбулаторії відкрито фізіотерапевтичний кабінет

Дата: 10.07.2020 18:00
Кількість переглядів: 1110

Для своєчасного кваліфікованого лікування хворих із застосуванням фізіотерапевтичних методів та методик в Таїровській амбулаторії відкрили фізіотерапевтичний кабінет. У заході взяла участь т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

«Відтепер отримати своєчасне фізіотерапевтичне лікування мешканці громади зможуть в Таїровській амбулаторії. Сьогодні ми відкрили фізіотерапевтичний кабінет, який обладнали якісним медичним обладнанням. Окрім того, придбано автомобіль швидкої допомоги. Раніше за фізіотерапевтичними послугами мешканцям необхідно були виїжджати за межі громади, тапер отримати їх можна і тут, — підкреслила Лариса Бурлака.

Зазначимо, за кошти бюджету для обладнання фізіотерапевтичного кабінету було закуплено апарат «Рефтон-01-Ф-С» призначений для терапії різних патологічних станів, прилад «Радіус-01 ФТ» для проведення низькочастотної електротерапії, опромінювач для слизових оболонок носоглотки, мигдалин і невеликих ділянок шкіри, апарат для комплексного лікування таких захворювань, як бронхіт і трахеїт, зубного болю, гаймориту тощо.

Окрім того, придбано апарат для лікування опорно-рухового апарату, хвороб серцево-судинної системи, апарат для УВЧ терапії УВЧ-80-3 “Ундатерм”, який призначений для лікувального впливу електромагнітним полем УВЧ при запальних і інших захворюваннях. Також закуплено прилад для ультразвукової терапії та ультрозвуковий інгалятор.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь