Новини

03 Квітня, 2020 р., 12:26
Десять питань розглянули члени виконкому Таїровської селищної ради на позачерговому засіданні. Усі вони були прийняті. Серед питань: завершення опалювального сезону 2019-2020 років у закладах соціальної сфери, затвердження переліку платних медичних послуг, які надаються у КДЦ на другий квартал 2020 року, а також зарахування учнів до 1 класу Таїровського ЗЗСО та погодження видачі путівок до садочка «Журавлик».
01 Квітня, 2020 р., 18:14
Продукти першої необхідності отримали люди похилого віку, які є одиноко проживаючими та особи з інвалідністю. Ці набори надали представники супермаркету «Густо», а сьогодні долучилася і мережа супермаркетів «Копійка». Усі необхідні продукти було доставлено кожній людині особисто.
31 Березня, 2020 р., 14:06
Волонтери доставлять продукти першої необхідності людям похилого віку, які є одиноко проживаючими та особам з інвалідністю. Першим на зустріч пішли представники супермаркету «Густо», які передали продуктові набори селищній раді, для подальшої передачі мешканцям громади.
30 Березня, 2020 р., 17:46
В Таїровській громаді внесли зміни щодо вжиття заходів для запобігання поширенню на території ОТГ коронавірусу COVID-2019. Відповідне розпорядження підписала т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
24 Березня, 2020 р., 19:03
В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки щодо недопущення занесення та поширення коронавірусу на території ОТГ. Під час якої було вирішено проінформувати підприємства, установи та організації, де працює понад 50 осіб або з великою відвідуваністю громадян про необхідність вжиття жорстких заходів щодо протидії розповсюдження коронавірусної інфекції, а саме:
17 Березня, 2020 р., 17:47
Бюджет розвитку, правила розміщення зовнішньої реклами на території громади, а також інші важливі соціальні та земельні питання розглянули сьогодні депутати на закритому засіданні 23-ї сесії Таїровської селищної ради. 
17 Березня, 2020 р., 13:20
Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) введено заборону з 12 год. 00 хв. 18 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. на здійснення:
17 Березня, 2020 р., 12:41
В Таїровській селищній раді обговорили організацію взаємодії служб, підприємств, установ та організацій щодо недопущення занесення та поширення коронавірусу на території ОТГ. Наразі жодного випадку зараження мешканців громади не виявлено. А лікарі консультативно-діагностичного центру отримали офіційні рекомендації від МОЗу щодо нового коронавірусу. Окрім закуплено тест-системи для виявлення COVID – 19, вже 19 березня будуть доставлені перші 100 примірників. На базі КДЦ є 6 койко-місць, які готові прийняти хворих на коронавірус, можливе відкриття окремого ізолятора для інфікованих, він розрахований на більшу кількість інфікованих.
16 Березня, 2020 р., 17:14
У зв’язку з запобіганням розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19 23-тя сесія буде закритою. Окрім того засідання відбудеться у приміщенні селищної ради. Відповідне розпорядження підписала т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь