Новини

24 Квітня, 2020 р., 15:53
Зміни в бюджет, доплата лікарям, розгляд проектів регуляторних актів ставок податків та інші питання розглянули на закритому засіданні 24-ї сесії Таїровської селищної ради. Присутні розглянули 43 питання порядку денного. Зокрема, внесення змін до програми соцзахисту населення, затвердження структурної чисельності КДЦ, припинення договору оренди земельної ділянки, затвердження проектів землеустрою тощо. З усіх питань присутні не підтримали лише 5. Зазначимо, через запобігання поширення коронавірусної інфекції сесія проходила у закритому режимі. З 26 депутатів у залі були присутні 21.
24 Квітня, 2020 р., 13:05
На Віртуальній платформі кожен охочий може абсолютно безкоштовно отримати емоційну підтримку, психологічну допомогу та онлайн навчання під час карантину, спричиненого пандемією коронавірусу.
23 Квітня, 2020 р., 16:39
Напередодні 24-ї сесії в Таїровській селищній раді пройшла загальна комісія. Присутні обговорили 43 запитання, які будуть винесені на засідання.
23 Квітня, 2020 р., 10:49
У зв’язку з поширенням Covid-19, що, зокрема, пов’язано з недотриманням окремими релігійними структурами та організаціями правил проведення богослужінь та інших релігійних обрядів у пасхальний період рекомендується провести поминальні заходи з усіма можливими обмеженнями.
21 Квітня, 2020 р., 11:53
Міністерством соціальної політики України створено інформаційну платформу «Допомога поруч». На ній розміщується інформація про потреби одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей з дітьми, зокрема з дітьми з інвалідністю, які опинились у складних життєвих умовах або перебувають у зоні ризику тощо.
18 Квітня, 2020 р., 19:51
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала мешканців громади з Великоднем.
17 Квітня, 2020 р., 11:57
У ніч з 18 на 19 квітня у Свято-Покровському храмі в смт Таїрове пройде богослужіння. Воно триватиме з 23:00 до 2:45. Через картинні обмеження відвідування церков для мешканців заборонено, у храмі знаходитимуться лише парафіяни, які безпосередньо беруть участь в обряді, але не більше 10 осіб. По завершенню богослужіння на подвір’ї біля храму проходитиме освячення великодніх кошиків до 8 години ранку. Зокрема, можна буде поставити свічку. На території храму громадяни мають обов’язково знаходитись у захисних масках та дотримуватися дистанції.
16 Квітня, 2020 р., 13:28
Вжиття додаткових протиепідемічних заходів задля запобігання поширенню COVID-19 на території Таїровської громади обговорили під час засідання комісії техногенно-екологічної безпеки. Присутніми було вирішено:
15 Квітня, 2020 р., 20:01
Задля недопущення поширення коронавірусної інфекції на території Овідіопольського району під час Великодніх свят прийнято перелік певних заходів. Відповідне розпорядження підписав в. о. голови Овідіопольської районної державної адміністрації Ігор Ільченко.
11 Квітня, 2020 р., 17:04
Продукти першої необхідності в Таїровській громаді продовжують отримувати люди похилого віку, які є одиноко проживаючими особами, особи з інвалідністю, які є підопічними територіального центру соціального обслуговування, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, особи з інвалідністю, ДЦП. В продуктові набори додано медичні маски, антисептики та гумові рукавички. Загалом допомогу від селищної ради та супермаркетів отримали вже понад 100 мешканців громади. Ще отримано 503 нових заявки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь