Новини

16 Березня, 2020 р., 11:26
В Таїровській ОТГ рекомендовано тимчасово зупинити роботу об’єктів загального користування, розташованих на території з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19. Відповідне розпорядження підписала т. о. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
16 Березня, 2020 р., 10:08
В Одеської області 18 березня в період з 14:00 до 14:30 буде проведено комплексну перевірку територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення. Відтак доведеться періодично запускати електросирени та гучномовці.
13 Березня, 2020 р., 15:50
По вулиці Майстерській, ж/м «Чорноморка» буде обмежено рух великогабаритного транспорту. Таке рішення було прийняте сьогодні на позачерговому засіданні виконкому Таїровської селищної ради.
13 Березня, 2020 р., 13:15
Сім питань розглянули сьогодні члени виконкому Таїровської селищної ради на позачерговому засіданні. Зокрема, були розглянуті питання надання матеріальної допомоги мешканцям громади, забезпечення одного з жителів інвалідним кріслом, а також про компенсацію вартості слухового апарату іншій мешканці.
08 Березня, 2020 р., 10:02
Тимчасово виконуюча обов’язки голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака привітала мешканок громади з Міжнародним жіночим днем.
06 Березня, 2020 р., 18:11
Напередодні Міжнародного жіночого дня для мешканок Таїровської громади влаштували концерт. Творчі та дитячі колективи привітали усіх жінок за святом. Зі сцени лунали пісні та привітання. Захід пройшов у смт Таїрове в КЗ "Центр культури та дозвілля".
06 Березня, 2020 р., 13:16
Двадцять сім питань та одне додаткове розглянули сьогодні члени виконкому Таїровської селищної ради. Серед яких: надання матеріальної допомоги мешканцям громади, затвердження «Соціального паспорта Таїровської селищної ради», визначення місць масового відпочинку на водних об’єктах на території громади, а також розгляд правил розміщення зовнішньої реклами.
04 Березня, 2020 р., 16:49
Мешканці Таїровської громади, які мають психічні захворювання (але не гостру форму) мають змогу пройти спеціальний курс із соціалізації у реабілітаційному центрі психічного здоров’я в Одесі. Основною метою роботи закладу є надання допомоги пацієнтам у розвитку емоційних, соціальних та інтелектуальних навичок, які необхідні для того, щоб жити, навчатися та працювати у суспільстві. Пройти реабілітацію мають змогу люди віком лише від 18 до 45 років.
04 Березня, 2020 р., 11:53
Матеріальна допомога буде надана відповідно до програми «Соціальний захист населення Таїровської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки» до 8 травня — Дня пам’яті та примирення на підставі звернень зареєстрованих мешканців громади з відповідним статусом. Її мають право отримати ветерани Другої світової війни, дружини (чоловіків) померлих осіб внаслідок війни, учасники бойових дій (трудовий фронт) Другої світової війни, учасники бойових дій на території інших країн, учасники бойових дій АТО/ООС, дружини (чоловіків) померлих осіб учасників бойових дій АТО/ООС, матері загиблих.
02 Березня, 2020 р., 13:32
Команда Таїровського ЗЗСО взяла участь в змаганнях з баскетболу 3х3 Одеської Шкільної Баскетбольної Ліги. Та перемогла у відбірковому етапі в Київському районі м. Одеса у молодшій категорії. Наші дівчата у фіналі обіграли баскетболісток із Одеської школи №27 з рахунком 3:2.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь