Новини

02 Березня, 2020 р., 07:47
За даними УкрГідрометцентру, впродовж 2 березня в Україні, крім східної частини, пориви вітру сягатимуть 15-24 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).
28 Лютого, 2020 р., 21:34
Двадцять третю сесію перенесено на 17 березня у зв’язку з виробничою необхідністю. Відповідне розпорядження підписала т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.
28 Лютого, 2020 р., 14:10
Громадські слухання щодо правил розміщення зовнішньої реклами на території Таїровської громади пройшли сьогодні у селищній раді. Їх необхідно затвердити задля впорядкування та нормативного регулювання правовідносин.
26 Лютого, 2020 р., 11:59
Сьогодні виїзна комісія на чолі з т. в. о. голови Таїровської селищної ради Ларисою Бурлакою продовжує ознайомлюватися з наслідками негоди. Так на вулиці 40-річчя Перемоги, 34 напередодні поривами вітру з будинку зірвало дах.  
25 Лютого, 2020 р., 13:01
За повідомленням УкрГідрометцентру, 25 лютого в Україні, крім північних областей, пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий). У зв'язку з погіршенням погодних умов рятувальники наполегливо радять дотримуватися правил безпеки під час перебування на вулиці : не ходити під деревами, рекламними щитами чи стовпами. Слідкуйте за пересуванням власних дітей, пояснюйте їм, що не можна знаходитись біля дерев, стовпів, білбордів та малих архітектурних форм (металевих МАФів) у разі сильних поривів вітру!
24 Лютого, 2020 р., 18:41
Сьогодні депутати під головуванням т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариси Бурлаки зібрались на загальну комісію. Присутні обговорили 20 питань, які будуть винесені на 23-тю сесію.
24 Лютого, 2020 р., 09:18
За повідомленням УкрГідрометцентру, у зв'язку із переміщенням активного циклону, вдень у південно-східних областях очікуються  місцями значні опади.
21 Лютого, 2020 р., 15:25
Команда учнів Таїровського ЗЗСО пройшла у фінал обласної спартакіади з баскетболу. Змагання проходили у Маяківській ОТГ. Участь в яких взяли, зокрема, команди з Маяк, Роздільної, Авангарду, Ясків та Овідіополю.
21 Лютого, 2020 р., 11:55
В Таїровській селищній раді проходить конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування. Сьогодні кандидати складали іспит на посади начальників юридичного відділу та відділу управління персоналом, а також на заступника начальника відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер.
18 Лютого, 2020 р., 16:22
Для подолання безробіття на селі між Таїровською селищною радою та Одеським обласним центром зайнятості було підписано угоду про співробітництво. Шляхом об’єднання зусиль сторони планують спільно діяти у сфері сприяння зайнятості населення та створювати нові робочі місця у громаді. Учора у Таїровському ЦНАПі проводилися перші консультації населення. Сама ж угода передбачає, що центр зайнятості підбиратиме незайнятим громадянам роботу відповідно до здібностей, освіти та враховуючи потреби ринку праці, проводитиме інформування роботодавців щодо наявності на обліку незайнятих мешканців, які мають відповідні професійно-кваліфікаційні якості. Окрім того, населення, що не працює, зможе брати участь у тематичних семінарах з організації підприємницької діяльності. Центр зайнятості надаватиме безкоштовні профорієнтаційні послуги та профконсультації, забезпечуватиме направлення безробітних на навчання за професіями, які мають підвищений попит на території селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь