В Одеській обласній державній адміністрації обговорили будівництво дороги в обхід села Сухий Лиман

Дата: 16.02.2021 17:39
Кількість переглядів: 845

Керівництво Таїровської селищної ради взяло участь у нараді в Обласній державній адміністрації щодо будівництва об'їзної дороги навколо села Сухий Лиман. Засідання проходило під головуванням заступника голови ОДА Олега Муратова.

"Останнім часом ми активно співпрацюємо зі Службою автомобільних доріг в Одеській області й плануємо деякі великі проєкти завершити у цьому році. Готові докласти максимально зусиль аби реанімувати і завершити будівництво дороги в обхід Сухого Лимана", - зазначив Олег Муратов.

На першій спільній нараді, у якій взяли участь і керівництво Авангардівської ОТГ та Служби автомобільних доріг, було вирішено скласти та надати перелік земель з кадастровими номерами та їх статус, через які проходитиме дорога.

"Для нас будівництво дороги в обхід Сухого Лиману дуже болюча тема. Багато мешканців звертаються до селищної ради щодо розв'язання цієї проблеми, адже руйнуються дороги та будинки через великовантажний транспорт, який проїжджає через вулиці села до порту "Чорноморськ". Окрім того, цей інфраструктурний об'єкт ми включили у передвиборчу програму. Сподіваємося на максимальну співпрацю для його реалізації", - підкреслив Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв.

Зокрема, планується корегування вже існуючих проєктів, які були розроблені раніше. Наступна зустріч вже запланована за тиждень.

"В нас вже є пропозиція і бачення як можна реалізувати будівництво на території нашої громади. Готові представити наше бачення Службі автомобільних доріг вже найближчими днями", - наголосив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь