Новини

13 Травня, 2020 р., 09:33
У Сухолиманській загальноосвітній школі І ступеню на вулиці Чорноморців, 98 тривають ремонтні роботи. Наразі внутрішні роботи на фінальному етапі, а ззовні будівельники вже почали відновлювати фасад, який надалі пофарбують.
08 Травня, 2020 р., 17:22
В Академмістечку триває встановлення світлофору біля жилого комплексу «Академмістечко – Совіньйон». Він необхідний для безпеки пішоходів на цій ділянці.
08 Травня, 2020 р., 14:59
У День пам’яті та примирення, який присвячений пам’яті жертв Другої світової війни відбулося покладання квітів до пам’ятників в смт Таїрове, Сухому Лимані та Совіньйоні. У заході взяли участь представники місцевої влади, духовенства, мешканці громади, ветерани та депутати селищної ради. «У ці дні ми віддаємо шану героям, які нас захистили. За цю перемогу ми заплатили дуже велику ціну – 10 мільйонів українців, які загинули у Другій світовій війні. Ми завжди повинні пам’ятати ці жахаючі цифри. Шановні ветерани, без вашого подвигу не було б сучасної України. Ви самовіддано та жертовно боролися з ворогом, нерідко ціною власного життя. Вічна пам’ять загиблим та миру нам всім!» - підкреслила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака. Зазначимо, 270 мешканців громади, які мають статус «Дитина війни» та ветерани отримали матеріальну допомогу до Дня пам’яті та примирення. День пам’яті та примирення відзначають 8 травня, відповідно до Указу Президента України, підписаного 2015 року. Він присвячений пам’яті жертв Другої світової війни 1939 -1945 років. Нагадаємо, 9 травня в Україні святкують День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
06 Травня, 2020 р., 16:05
У Сухому лимані триває капітальний ремонт вуличних доріг. Наразі техніка працює на вулиці Набережній (від Степової до Набережної, 6). Проєкт передбачає влаштування асфальтобетонного покриття, укріплення узбіччя, забезпечення поверхневого водовідведення тощо. Окрім того, по всій площі будуть відсутні перепади покриття, що забезпечує доступність для маломобільних груп. Ремонтні роботи планується завершити протягом двох тижнів.
04 Травня, 2020 р., 16:38
Наразі в Таїровській громаді тривають роботи з реконструкції, будівництва та ремонту різних об’єктів. Зокрема, у Сухому Лимані будують дорогу на вулиці Чорноморців, яка буде завершена через два тижні. Також у селі проводиться реконструкція пам’ятника військовослужбовцям, загиблим при звільненні району від фашистських загарбників. А у Золотій Гірці на вулиці Якірній влаштовують пішохідну доріжку.
04 Травня, 2020 р., 14:47
Майже 300 продуктових наборів вже отримали соціально незахищені мешканці Таїровської громади. А саме люди похилого віку, багатодітні сім’ї, особи з інвалідністю, ветерани війни тощо. Усього коштом Таїровської селищної ради закуплено 544 набори.
29 Квітня, 2020 р., 16:45
Працівників Таїровської селищної ради перевірили на COVID-19 працівники КДЦ. Тестування проводилось через те, що вони постійно контактують з великою кількістю людей. Всі двадцять тестів показали негативний результат. Перевірку проходили працівники, які підписали декларації із сімейними лікарями.
28 Квітня, 2020 р., 14:22
Надання матеріальної допомоги мешканцям, ордерів на вселення, присвоєння адрес земельним ділянкам та інші питання розглянули сьогодні на засіданні виконкому Таїровської селищної ради. На засіданні були розглянуті 34 питання, з яких присутні підтримали 32.
26 Квітня, 2020 р., 13:12
У цей день у 1986 році на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталися два теплових вибухи, які вщент зруйнували реактор. В результаті техногенної катастрофи у довкілля потрапила велика кількість радіоактивних речовин. Одразу після катастрофи понад 8 мільйонів людей були опромінені, загинули десятки тисяч ліквідаторів, та понад 100 тисяч стали інвалідами.
25 Квітня, 2020 р., 15:02
Сучасний інвалідний візок з електроприводом OSD Compact UNO отримав мешканець громади Віталій Храпенко. Необхідний засіб для пересування передала т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь