Депутати Таїровської селищної ради звернулися до вищих органів влади щодо будівництва об’їзної дороги навколо села Сухий Лиман

Дата: 15.02.2021 18:48
Кількість переглядів: 700

На шостій черговій сесії депутати схвалили «Звернення Таїровської селищної ради до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, Кабінету Міністрів України, голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького, Одеської обласної державної адміністрації щодо будівництва об’їзної дороги навколо села Сухий Лиман». Проєкт рішення отримав 25 голосів «за».

Повний текст звернення наводимо нижче.

«Таїровська ОТГ вкрай занепокоєна станом дорожньої інфраструктури на території громади. Представляючи інтереси усіх її мешканців, Таїровська селищна рада звертається до органів влади з проханням звернути увагу на це проблемне питання.

На сьогоднішні серйозним питанням нашої Таїровської громади є будівництво об’їзної дороги навколо села Сухий Лиман. До нас неодноразово зверталися мешканці села з проханням його вирішити оскільки їхніми вулицями постійно пересувається великовантажний транспорт, який рухається до торговельного порту «Чорноморськ». А це значно впливає на стан доріг. Окрім того, надходять десятки скарг щодо підвищення шумового рівня, руйнування будинків, на яких виникають тріщини, а також погіршення екологічного стану навколишнього середовища.

У зв’язку з вищезазначеним депутати Таїровської селищної ради звертаються до Кабінету Міністрів України і до Одеської обласної державної адміністрації з проханням звернути увагу на розвиток дорожньої галузі і включити будівництво об’їзної дороги навколо Сухого Лиману до національного проєкту «Велике будівництво». Інфраструктурний проєкт включає будівництво естакади через залізничні колії від кільцевої розв’язки в смт Авангард до автошляху М-27 «Одеса-Чорноморськ». Протяжність ділянки дороги, яку необхідно збудувати на території Таїровської ОТГ складає близько 4 км, сама дорога вже збудована».

Реалізація цього проєкту дозволить великовантажному транспорту обходити село Сухий Лиман та виводити великовантажний транспорт до торговельного порту «Чорноморськ», що дозволить зберегти автошляхи нашої громади в належному стані та захистити будинки мешканців села Сухий Лиман від руйнування».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь