В Таїровській селищній раді відбулася зустріч з представниками Служби автомобільних доріг в Одеській області щодо будівництва дороги в обхід села Сухий Лиман

Дата: 06.04.2021 13:10
Кількість переглядів: 671

Пропозиції щодо маршруту майбутньої дороги в обхід села Сухий Лиман розглянули в Таїровській селищній раді. У засіданні взяли участь секретар селищної ради Олександр Орлов, заступник селищного голови Сергій Безпалько, начальник управління містобудування, архітектори та землеустрою Олег Кліментьєв, а також представники Служби автомобільних доріг в Одеській області.

«Ми передали своє бачення маршруту, який буде проходити по території Таїровської громади в обхід села Сухий Лиман. Він дозволить виконати дворівневу розв’язку. Ця дорога перетинатиметься з трасою М-27 «Одеса-Чорноморськ» і проходиме поздовж населених пунктів. Надалі наша пропозиція обговорюватиметься в органах держаної влади. Очікуємо на позитивний результат, адже проблема є дуже болючою для наших мешканців», — розповів Олександр Орлов.

Нагадаємо, до Таїровської ради неодноразова зверталися мешканці села Сухий Лиман оскільки їхніми вулицями постійно пересувається великовантажний транспорт, який рухається до торговельного порту «Чорноморськ». А це значно впливає на стан доріг. Тому є необхідність об’їзної дороги навколо села. Окрім того, надходять десятки скарг щодо підвищення шумового рівня, руйнування будинків, на яких виникають тріщини, а також погіршення екологічного стану навколишнього середовища.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь