Пошук

В Таїровській громаді тривають роботи з реконструкції, будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів

Дата: 04.05.2020 16:38
Кількість переглядів: 1168

Наразі в Таїровській громаді тривають роботи з реконструкції, будівництва та ремонту різних об’єктів. Зокрема, у Сухому Лимані будують дорогу на вулиці Чорноморців, яка буде завершена через два тижні. Також у селі проводиться реконструкція пам’ятника військовослужбовцям, загиблим при звільненні району від фашистських загарбників. А у Золотій Гірці на вулиці Якірній влаштовують пішохідну доріжку.

«Не зважаючи на карантин громада має розвиватися. Погодні умови дозволяють продовжити роботи на об’єктах, які було не завершено торік та почати будівництво нових. В нас багато планів на цей рік і те, що вже зроблено – це лише початок. Ми продовжуватимемо створювати комфортні умови для мешканців громади», – підкреслила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Окрім того, вже завершено будівництво дитячого майданчика на вулиці Торговій. Там для малечі облаштовано гойдалки, карусель, качалку, будинок з пісочницею та ігровий комплекс. Ще один дитячий майданчик завершено по вулиці Григор’єва, там для маленьких мешканців розміщено дитячі снаряди: «каскад», комплекс «гномик», качалка-балансир, пісочниця «Квітка», карусель та подвійні гойдалки, а невдовзі поруч буде облаштовано спортивний майданчик з тренажерами. Також вже розпочато будівництво майданчика в смт Таїрове поруч з амбулаторією.

В смт Таїрове розпочато будівництво пішохідної доріжки вздовж дороги від центрального в’їзду до Універсаму. Проєкт передбачає встановлення садово-паркових лавок та урн для сміття. Роботи буде завершено до кінця року.

Також приділяється увага і безпеці. На перехресті проспекту Небесної Сотні та вулиці Малинової у «Чорноморці-1» встановлено пішохідний світлофор, який вже почне працювати з завтрашнього дня та буде нанесено розмітку на дорозі. Також у Золотій Гірці навпроти Пивного заводу з’явиться новий світлофор. Щодо останнього мешканці неодноразово зверталися до Таїровської селищної ради й нарешті ця проблема буде вирішена. Окрім того, на території громади встановлюють підсвічення тротуарних доріжок для безпеки учасників дорожнього руху.

І до всього розпочато реконструкцію каналізаційної насосної станції в смт Таїрове.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь