В Таїровській громаді відзначили День пам’яті та примирення

Дата: 08.05.2020 14:59
Кількість переглядів: 1032

У День пам’яті та примирення, який присвячений пам’яті жертв Другої світової війни відбулося покладання квітів до пам’ятників в смт Таїрове, Сухому Лимані та Совіньйоні. У заході взяли участь представники місцевої влади, духовенства, мешканці громади, ветерани та депутати селищної ради.

«У ці дні ми віддаємо шану героям, які нас захистили. За цю перемогу ми заплатили дуже велику ціну – 10 мільйонів українців, які загинули у Другій світовій війні. Ми завжди повинні пам’ятати ці жахаючі цифри. Шановні ветерани, без вашого подвигу не було б сучасної України. Ви самовіддано та жертовно боролися з ворогом, нерідко ціною власного життя. Вічна пам’ять загиблим та миру нам всім!» - підкреслила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Зазначимо, 270 мешканців громади, які мають статус «Дитина війни» та ветерани отримали матеріальну допомогу до Дня пам’яті та примирення.

День пам’яті та примирення відзначають 8 травня, відповідно до Указу Президента України, підписаного 2015 року. Він присвячений пам’яті жертв Другої світової війни 1939 -1945 років.

Нагадаємо, 9 травня в Україні святкують День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь