Олександр Орлов розкритикував роботу КП ЖКП «Таїрове» щодо виконання плану заходів по санітарному очищенню громади

Дата: 26.04.2021 11:37
Кількість переглядів: 1203


В Таїровській громаді триває акція «За чисте довкілля» в рамках якої розроблено план заходів по санітарному очищенню населених пунктів громади до кінця травня. Але комунальники не слідують графіку, через що секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов розкритикував роботу комунального підприємства під час щотижневої апаратної наради.

«Обрізку дерев необхідно виконати до появи бруньок. У вас залишився максимум тиждень, а ви затягуєте. До початку травневих свят дерева мають бути підрізані та прибрані усі гілки. Окрім того, хочу подякувати усім хто долучився до Дня Благоустрою, як працівникам Таїровської селищної ради, так і мешканцям, які провели прибирання у своїх населених пунктах», — наголосив Олександр Орлов.

Зазначимо, в рамках акції на території громади приводяться у належний санітарний стан прибудинкові території, парки, сквери, дитячі, спортивні та господарські майданчики, місця для вигулу домашніх тварин, вулиці, дороги, тротуари та велосипедні доріжки, зупинки транспорту, а також береги водойм. Здійснюється комплекс заходів щодо висаджування дерев, кущів, підсіву газонів, квітників та ремонту об'єктів зеленого господарства. Приводяться у належний санітарний стан кладовища та меморіальні комплекси, а також проводиться ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь