В Таїровській селищній раді з нагоди 35-роковин трагедії на ЧАЕС нагородили учасників-ліквідаторів

Дата: 26.04.2021 17:27
Кількість переглядів: 748

З нагоди 35 річниці аварії на Чорнобильській АЕС в Таїровській селишній раді нагородили учасників-ліквідаторів. Їм вручили подяки, сертифікати на проходження медичного та лабораторного обстеження у консультативно-діагностичному центрі у «Радужному», а також грошову допомогу.

«Ви проявили неабияку мужність та хоробрість під час катастрофи, яка охопила нашу країну. Ви ризикували власним життям і цей подвиг не забудеться. Ми завжди відкриті для вас та готові прийти на допомогу. Дякуємо вам та бажаємо здоров’я», — наголосив Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв.

На території Таїровської об’єднаної територіальної громади зареєстровано 25 учасника-ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС.

«35 років тому сталася трагедія, яка вписала чорну сторінку в історію нашого народу. Для багатьох поколінь ваш приклад завжди буде символом героїзму, який ви проявили зустрівшись з невидимою загрозою. Ви ризикували здоров’ям та життям заради виконання боргу, ця самопожертва вражає. Дякуємо вам та бережіть себе», — зазначив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов.

Також присутні вшанували загиблих в аварії хвилиною мовчання.

Довідково. Чорно?бильська катастро?фа — техногенна екологічно-гуманітарна катастрофа, спричинена двома тепловими вибухами і подальшим руйнуванням четвертого енергоблока Чорнобильської атомної електростанції, розташованої на території України, в ніч на 26 квітня 1986 року.

Катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь