Пошук

В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 28.10.2020 14:28
Кількість переглядів: 1508

В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки щодо посилення контролю за виконанням карантинних заходів на території Таїровської селищної ради встановлених карантинних заходів та вирішення питання про організацію роботи навчальних закладів. За результатами засідання було вирішено:

І. Загальні заходи:

  1. Продовжити встановлені карантинні обмежувальні заходи на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області, до особливого розпорядження селищного голови та скасування обмежувальних заходів.
  2. Відповідно до “червоного” рівня епідемічної небезпеки, додатково до протиепідемічних обмежень, передбачених для “зеленого”, “жовтого” та “помаранчевого” рівня епідемічної небезпеки, на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області забороняються:
  1. відвідування закладів освіти здобувачами освіти (загально-освітні та дошкільні навчальні заклади), крім учнів (вихованців) спеціальних шкіл, навчально-реабілітаційних центрів за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідеміологічних заходів та здійснення щоденного обов’язкового контролю стану здоров’я учнів (вихованців) та персоналу;
  2. приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сферах культури, закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, торговельного і побутового обслуговування населення, крім:

- торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом;

- провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку;

- торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень;

- відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

  1. З урахуванням епідемічної ситуації у громаді, збільшити кількість транспортних засобів регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в електричному (трамвай, тролейбус), залізничному транспорті, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, з кількістю пасажирів  більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб, з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

Перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, та здійснює контроль за використанням засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок пасажирами під час перевезення, у тому числі виготовлених самостійно.

 

 

ІІ. Комунальним закладам та закладам освіти:

  1. Комунальний заклад дошкільної освіти «Журавлик» Таїровської селищної ради (Предан А.І.), Таїровський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області (Гончаренко Н.П.), Сухолиманська початкова школа-заклад освіти І ступеня Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області (Продоус К.В.), Комунальний заклад позашкільної освіти «Таїровська мистецька школа» Таїровської селищної ради (Заварзін В.Л.), Комунальний заклад «Центр культури та дозвілля» Таїровської селищної ради (Попова Л.В.) за рішенням керівників вирішити питання про можливе проведення дистанційної форми навчання із дотриманням вимог самоізоляції;
  2. Керівникам вищезазначених комунальних закладів до 12 год. 00 хв. кожної п’ятниці (а у разі виявлення підтверджених фактів захворюваності коронавірусною інфекцією невідкладно) надавати звіт до Управління гуманітарної політики Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області з відомостями щодо захворюваності серед працівників та учні, а саме:

- відомості щодо працівників закладів, які перебувають на лікарняному із зазначенням діагнозу відповідно до довідки від лікаря;

- кількість учнів, які на даний час хворіють із позначенням видів захворювань.

  1. Управлінню гуманітарної політики Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області до 14 год. 00 хв. кожної п’ятниці (а у разі виявлення підтверджених фактів захворюваності коронавірусною інфекцією невідкладно) надавати узагальнений звіт до Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області з відомостями щодо захворюваності серед працівників та учні.
  2. Структурним підрозділам та комунальним заклад Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області до 14 год. 00 хв. кожної п’ятниці (а у разі виявлення підтверджених фактів захворюваності коронавірусною інфекцією невідкладно) надавати звіт до Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області з відомостями щодо захворюваності серед працівників.
  3. КНП Таїровської селищної ради «Таїровський консультативно-діагностичний центр» вжити заходів медичного контролю за випадками захворювань серед працівників структурних підрозділів та комунальних закладів Таїровської селищної ради.

 

  1. Продовжити заходи, щодо обмеження фізичного доступу громадян, які не є працівниками відповідних органів, до приміщень адміністративних (комунальних) будівель.
  2. Скасувати до особливого розпорядження проведення особистих прийомів громадян в структурних підрозділах та комунальних закладах Таїровської селищної ради в приміщеннях адміністративних будівель (керівникам КНП Таїровської селищної ради «Таїровський консультативно-діагностичний центр» та «Центр надання адміністративних послуг» в межах виконання покладених на них обов’язків, внутрішньо організувати роботу).

 

Довести до відома підприємств, установ та організацій, що здійснюють свою діяльність на території Таїровської селищної ради, зокрема керівництва продовольчих ринків, закладів торгівлі, тощо, про недопущення на їх територію (приміщення) осіб без засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок. У разі виявлення відповідних порушень посадові особи даних закладів можуть бути притягнені до відповідальності згідно чинного законодавства.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь