В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 12.11.2020 13:52
Кількість переглядів: 771

В Таїровській селищній раді відбулося позачергове засідання комісії техногенно-екологічної безпеки щодо посилення контролю за виконанням карантинних заходів встановлених на території Таїровської селищної ради  За результатами засідання було вирішено:

І. Загальні заходи:

  1. Продовжити встановлені карантинні обмежувальні заходи на території Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області, до особливого розпорядження селищного голови та скасування обмежувальних заходів, відповідно до вимог Протоколу позачергового засідання робочої комісії щодо питань техногенно-екологічної безпеки № 31 від 10 жовтня 2020 року.
  2. Відділу організації роботи та діловодства Таїровської селищної ради, відділам організації роботи (канцеляріям) комунальних закладів, відділів Таїровської селищної ради, заборонити особистий прийом громадян. Організувати ведення документообігу (вхідної/вихідної документації) шляхом листування через засоби електронного або поштового зв’язку.
  3. Керівникам КНП Таїровської селищної ради «Таїровський консультативно-діагностичний центр» та відділу «Центр надання адміністративних послуг» в межах виконання покладених на них обов’язків, з метою запобігання утворення черг та поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 серед відвідувачів, внутрішньо організувати прийом громадян виключно за попереднім записом (реєстрацією на прийом). Заборонити здійснення прийому громадян без черги або шляхом «живої черги».
  4. Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Управління гуманітарної політики Таїровської селищної ради організувати дистанційну форму роботи. Контроль за організацією дистанційної роботи покласти на начальника управління гуманітарної політики.
  5. Відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури Управління економіки та житлово-комунального господарства Таїровської селищної ради організувати дистанційну форму роботи. Контроль за організацією дистанційної роботи покласти на начальника Управління економіки та житлово-комунального господарстваФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь