В Таїровській селищній раді проводитиметься робота з боржниками, що уникають сплати земельного податку та сплати оренди

Дата: 01.02.2021 11:51
Кількість переглядів: 533

На черговій апаратній нараді Таїровської селищної ради було розглянуте питання стану роботи з боржниками щодо надходження податку на землю та оренди на землю за 2020 рік.

Станом на 1 січня 2021 року з юридичними особами укладено 41 договір оренди, за якими недоїмка надходжень до бюджету складає 791 608 гривень, а з фізичними особами укладено 89 договорів, за якими недоїмка до бюджету складає 193 813 гривень.

Надходження земельного податку до бюджету громади становить: з юридичних осіб (сплатило 183 особи) – 20 млн 285 тис., з фізичних осіб (сплатило 2225 осіб) – 668 тис. грн.

«Першочергово необхідно провести інвентаризацію земельних ділянок на території Таїровської селищної ради та роботу з боржниками. Адже – це надходження до бюджету. За ці кошти ми будуємо садочки, школи або інші соціальні об’єкти. Тому це питання необхідно вирішити якнайшвидше», - зазначив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов.

Також у засіданні взяли участь Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв, заступники селищного голови, начальники управлінь та відділів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь