Фахівці Овідіопольського районного центру зайнятості проводитимуть консультаційну роботу для мешканців Таїровської громади

Дата: 04.02.2021 12:10
Кількість переглядів: 697

Мешканцям Таїровської громади подолати безробіття допомагатимуть фахівці Овідіопольської районної філії Одеського обласного центру зайнятості. Відповідну угоду про співпрацю підписали Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв та директор центру Вікторія Ільніцька.

«Фахівці центру зайнятості кожного місяця проводитимуть консультації для мешканців громади, допомагатимуть у підборі роботи відповідно до здібностей, освіти та ситуації на ринку праці. Також надаватимуть інформацію роботодавцям щодо наявності незайнятих громадян, які мають відповідні професійно-кваліфікаційні якості. Ми підписали угоду про співпрацю на два роки. Консультації здійснюватимуться в Центрі надання адміністративних послуг», — розповів Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв.

За словами директора Овідіопольської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Вікторії Ільніцької, основна мета угоди — надання інформаційно-консультаційної допомоги кожному мешканцю громади, які звертаються з питань безробіття.

«Фахівці нашого центру будуть здійснювати прийом громадян ОТГ та відповідатимуть на всі питання, що їх цікавлять. Мешканці громади зможуть отримати інформацію з приводу порядку реєстрації перебування на обліку, розміру допомоги по безробіттю, які документи необхідно мати при собі, які послуги надає служба зайнятості тощо. Надалі, людина маючи вже усю необхідну інформацію зможе зібрати необхідний пакет документів та звернутися безпосередньо в Овідіопольську філію та написати заявку на допомогу по безробіттю», — зазначила Вікторія Ільніцька.

Безкоштовні профінформаційні та профконсультаційні послуги від фахівців центру зайнятості надаватимуться в третій понеділок щомісяця з 10 до 12 години ранку. Окрім того, незайняте населення зможе брати участь у тематичних семінарах з організації підприємницької діяльності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь