Пошук

Олександр Орлов: Розробка генерального плану розвитку території ОТГ збільшить кількість зареєстрованих мешканців

Дата: 08.02.2021 13:00
Кількість переглядів: 412

Про стан розробки генерального плану територій Таїровської ОТГ йшлося на щотижневій апаратній нараді під головуванням секретаря Таїровської селищної ради Олександра Орлова. 

«Мета цієї роботи – збільшити кількість зареєстрованих мешканців з 20 тисяч, як мінімум до 50 тисяч. Люди не бажають реєструватися в нашій громаді через відсутність розвиненої інфраструктури, садочків, шкіл та медичних закладів. Які і планується включити до генерального плану. А якщо буде більша кількість зареєстрованого населення – ми зможемо отримувати субвенції з державного бюджету, будуть преференції. Без прийняття генерального плану наша громада просто не зможе розвиватися надалі», - зазначив Олександр Орлов.

Вже навесні планується попередньо ознайомити депутатів та членів виконавчого комітету з проєктною документацією генерального плану. Надалі проходитимуть громадські обговорення, узгодження проєкту генерального плану населених пунктів з органами місцевого самоврядування, що представляють інтереси суміжних територіальних громад, з метою врегулювання питань планування територій у приміських зонах. Потім матеріали розглядатиме архітектурно-містобудівна рада Таїровської селищної ради. І завершальним етапом стане підготовка проєктів рішень на засідання сесії селищної ради.

«В результаті об’єднання громади ми отримали 4 населених пункти і майже половина територій знаходиться за межами цих населених пунктів. Генеральним планом передбачено включення усіх територій за межами у межі населених пунктів. Відповідно збільшиться територія смт Таїрове, сіл Лиманка, Балка та Сухий Лиман», - розповів начальник управління містобудування, архітектури та землеустрою Олег Кліментьєв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь