Пошук

Старт соціального розвитку: керівництво Таїровської селищної ради привітало тренерів СК «Таїрове» із запуском

Дата: 11.03.2021 19:16
Кількість переглядів: 811

Керівництво та тренерів спортивного клубу «Таїрове» привітали із офіційним запуском. Під час заходу з найкращими побажаннями виступили Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв, секретар ради Олександр Орлов та т. в. о. начальника управління гуманітарної політики Світлана Мораитес.

«Мені приємно, що ми домоглися бажаного. Запустити спортивний клуб я обіцяв ще під час передвиборчої кампанії і свого слова дотримуюсь. Я радий, що відтепер ми працюватимемо разом і розвиватимемо спорт у нашій громаді. Бажаю вам успіхів і щоб наша талановита молодь завойовувала призові місця на різних спортивних аренах України та світу»,  — зазначив Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв.

Для запуску спортивного клубу з бюджету розвитку громади було спрямовано 7 мільйонів 700 тисяч гривень. Це рішення було прийняте під час сесії 15 лютого разом із структурою, статутом та штатним розкладом.

«Дякую тренерам та директору клубу за працю. Ви вкладаєте свою душу у роботу. Бажаю аби те чим ви займаєтеся приносило задоволення, адже це відбивається і на ваших підопічних, які завдяки вам в майбутньому матимуть чудові досягнення у спорті. Ми не бажаємо зупинятися лише на запуску клубу, є бажання у майбутньому створити спортивний комплекс. За ці п’ять років якщо і не збудувати його, то хоча б закласти основу. Тоді в нас займатимуться не лише мешканці громади, а й приїжджатимуть охочі з Одеси», — підкреслив секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов.

Наразі у спортивному клубі вже створено 6 секцій: футбол, баскетбол, бально-спортивні танці, ушу-саньда, художня гімнастика та академічна гребля.

«Для нас це історичний момент. Клуб існує вже одинадцять років і нарешті ми маємо змогу його повноцінно запустити. У ньому на сьогодні займається понад шістсот дітей з різних куточків громади, які проявляють себе на різних спортивних майданчиках. Дякую усім хто підтримав рішення щодо його запуску»,  — наголосив директор КП СК «Таїрове» Вілін Цандр.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь