Оркестр, привітання ветеранів та покладання квітів: в Таїровській громаді відсвяткували День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2021 16:28
Кількість переглядів: 976

У Таїровській громаді відзначили День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У Сухому Лимані пройшов мітинг-реквієм, покладання квітів та вшанування пам'яті загиблих воїнів біля Обеліска загиблим воїнам у другій світовій війні. У заході взяли участь керівництво та співробітники Таїровської селищної ради, ветерани, депутати та мешканці.

Також святкування було організоване і в смт Таїрове біля Монумента загиблим воїнам у Другій світовій війні. Де пройшла молебна літургія, покладання квітів, виступили почесні гості, дитячі творчі колективи КЗ «Центр культури та дозвілля» та для присутніх зіграв колектив естрадно-симфонічного оркестру Odessa City Orchestra. Який потім пройшовся вулицями селища.

«Дякую нашим героям за те, що ризикували власним життям захищаючи нас. Ми завжди пам’ятатимемо ваш подвиг. Ви заплатили високу ціну за перемогу над нацизмом. Ми безмежно вам вдячні та низько вклоняємося за вашу самопожертву, яку ви проявили у боях. Низький уклін вам та вічна пам’ять загиблим», — зазначив Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв.

Привітав присутніх на святі також секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов.

«Шановні ветерани, сьогодні ми відзначаємо 76-роковини з того травневого дня, коли закінчилася найжахливіша війна в історії людства, яка забрала мільйони життів. Сьогодні ми вшановуємо усіх, хто віддав своє життя за те, щоб ми жили під мирним небом, працювали, навчалися, виховували дітей. Ви йшли у бій не думаючи про нагороди. Дякуємо за вашу самовідданість та самопожертву. З Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!» — наголосив Олександр Орлов.

По завершенню заходів керівництво Таїровської селищної ради відвідало ветеранів, які не змогли прийти на святкування. Їх привітали та вручили подарунки.

Фотозвіт за посиланням: https://tairovska-gromada.gov.ua/album/6945/

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь