Новини

25 Лютого, 2021 р., 18:18
Для завершення децентралізації необхідно внести зміни до Конституції України щодо відносин між центральними та місцевими органами влади, а також ухвалити законодавство про місцеві референдуми та стосовно самоврядування у міських громадах. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час засідання Ради розвитку громад та територій у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30».
25 Лютого, 2021 р., 16:30
6 базових цінностей Європейського Союзу – Повага до людської гідності, Свобода, Демократія, Рівність, Верховенство права, Повага до прав людини - це світоглядні принципи, які є близькими та зрозумілими кожному українцю. Саме вони об'єднують нас з європейцями більше, ніж закони чи міждержавні угоди. На основі цих принципів проводяться реформи - не для ЄС, як інституції, а для нас самих. Адже всі ми хочемо жити в комфортній та безпечній країні, вільно подорожувати та навчатися, знати, що в державі діють єдині для всіх закони.
24 Лютого, 2021 р., 18:02
Комісія з питань проведення інвентаризації та розміщення тимчасових споруд, об’єктів зовнішньої реклами на території Таїровської селищної ради провела друге засідання. Під час якого було вирішено підготувати перелік об’єктів для демонтажу, а також провести роботу з боржниками, які не сплачують оренду за землю. До складу комісії входять працівники Таїровської селищної ради та депутати. Основна мета діяльності:
23 Лютого, 2021 р., 11:53
На декілька днів мешканці «Чорноморки-2» залишилися без водопостачання. Проблема виникла через те, що пошкоджена труба не знаходилася ані на балансі ЖКП КП «Таїрове», ані на балансі «Інфоксводоканалу», який є постачальником послуг.
22 Лютого, 2021 р., 11:25
В Таїровській селищній раді розпочато роботу з боржниками, які уникають сплати податків на землю та орендної плати. Про це йшлося на щотижневій апаратній нараді під головуванням заступниці селищного голови Олени Нікітенко. За січень 2021 року відділом земельних правовідносин Таїровської селищної ради було виявлено 14 фактів систематичної несплати земельного податку фізичними особами на суму 12 300 грн. З боржниками було проведено роз’яснювальну роботу, і деякі з них одразу внесли сплату земельного податку. Також 19 500 грн надійшло до місцевого бюджету після роз’яснень із представниками СК «Таїр». Окрім того, відділом економічного розвитку інвестицій та комунальної власності розпочата робота щодо створення бази даних платників земельного податку юридичних та фізичних осіб. Але повноцінно виконати таку роботу можливо лише після повної інвентаризації землі на території ОТГ. Також є необхідність оновити нормативно-грошову оцінку земельних ділянок, наданих в оренду на території громади та провести звірку з ДПІ для здійснення актуальних нарахувань по укладених договорах оренди. Ще одним питанням під час наради розглянули «Стан дошкільної освіти. Порядок реєстрації в дошкільних навчальних закладах». «В нашій громаді наразі гостро стоїть питання щодо черги в дитячий садок. Вона налічує 118 дітей. Тому для нас надважливим завданням є організація робіт з будівництва дитячого садку», - підкреслила заступниця селищного голови Олена Нікітенко. Зазначимо, засіданні взяли участь заступник селищного голови, начальники управлінь та відділів.
18 Лютого, 2021 р., 18:34
Вісім питань розглянули члени виконкому Таїровської селищної ради на позачерговому засіданні. А саме: надання матеріальної допомоги мешканцям громади, зарахування на квартирний облік та надання дозволів на вчинення правочину. Також на засіданні було прийнято затвердження Положення про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Таїровської селищної ради. За результатами засідання було прийнято 6 питань, ще 2 потребують доопрацювання.
17 Лютого, 2021 р., 15:49
Україна повернеться до моделі адаптивного карантину, коли в межах області встановлюватиметься той чи інший рівень карантинних обмежень залежно від епідемічної ситуації. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Уряду 17 лютого.
16 Лютого, 2021 р., 17:39
Керівництво Таїровської селищної ради взяло участь у нараді в Обласній державній адміністрації щодо будівництва об'їзної дороги навколо села Сухий Лиман. Засідання проходило під головуванням заступника голови ОДА Олега Муратова.
15 Лютого, 2021 р., 18:48
На шостій черговій сесії депутати схвалили «Звернення Таїровської селищної ради до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, Кабінету Міністрів України, голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького, Одеської обласної державної адміністрації щодо будівництва об’їзної дороги навколо села Сухий Лиман». Проєкт рішення отримав 25 голосів «за».
15 Лютого, 2021 р., 17:42
Через зростання цін на природний газ та інших житлово-комунальних тарифів для населення Таїровської ОТГ депутати вирішили звернутися до вищих органів влади. Відповідний проєкт рішення було схвалено під час засідання шостої сесії. «За» проголосували 24 депутати та Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь