В Таїровській селищній раді обговорили розвиток інфраструктури за участю голови обласної ради та народного депутата

Дата: 14.05.2021 11:35
Кількість переглядів: 990

План розвитку соціальної інфраструктури громади обговорили в Таїровській селищній раді. У заході також взяли участь голова Одеської обласної ради Григорій Діденко та народний депутат України Сергій Колебошин.

Таїроський селищний голова Тимур Хасаєв у своєму виступі наголосив, що 2021 рік – рік соціального старту. Передусім пріоритетом є будівництво шкіл та садочків. Один з яких вже будується в смт Таїрове. За п’ять років планується збудувати освітні об’єкти також у Сухому Лимані, Червоному Хуторі та Радужному.

Обговорили присутні й проблему розвитку дорожньої інфраструктури, особливу увагу приділили будівництву дороги в обхід села Сухий Лиман.

«Наша громада розташована близько до таких інфраструктурних об’єктів як торговельний порт «Чорноморськ» та Рибного порту. Через громаду проходить великий трафік вантажівок, через що у Сухому Лимані руйнуються дороги та будинки. Нам необхідна об’їзна дорога в обхід села, проєкт що є був розроблений 15 років тому. У нас є своє бачення альтернативного розташування дороги і потрібна допомога обласної ради для налагодження діалогу зі Службою автомобільних доріг», — розповів секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов.

За словами Олександра Орлова керівництво ради зацікавлене і в розвитку внутрішньої дорожньої інфраструктури, адже за прогнозами спеціалістів населення громади за 5 років зросте до 150 тисяч. Тому важливо щоб людям було зручно діставатися роботи та освітніх закладів безпосередньо в громаді.

Без уваги не залишилися і питання каналізування та реконструкції очисних споруд.

«Я бачу, що керівництво громади зацікавлене у розвитку соціальної інфраструктури, зокрема у будівництві шкіл та дитсадків, а також у створенні комфортної внутрішньої дорожньої мережі. Будемо на постійному зв’язку!» — зазначив голова Одеської обласної ради Григорій Діденко.

Окремо обговорили розвиток туризму в громаді і презентували відео-ролик проєкту «Таїрове – серце виноробства та відпочинку». По завершенню зустрічі гостям провели екскурсію у музеї виноробства, що працює на базі Національного наукового центру «Інститут виноградарства та виноробства імені В.Є.Таїрова».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь