Керівництво Таїровської об'єднаної територіальної громади прийняло участь у відкритті медичної лабораторії «Смартлаб».

Дата: 19.05.2021 14:55
Кількість переглядів: 1215

Сьогодні керівництво Таїровської громади прийняло участь у відкритті лабораторії «Смартлаб» на вул. Трамвайній. Як зазначив Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв: «Я на цей об'єкт дивлюся як на великий об'єкт незалежно від квадратури, бо це реально великий крок і вважаю це великим кораблем. Як то кажуть, великому кораблю – велике плавання, попутного вам вітру, всього найкращого, тільки вперед. Я знаю вас як професіоналів, і персонал і обладнання сучасне, найновіші технології. Тому я думаю, це той крок, який необхідний нашій громаді. Я вважаю, соціальні відкриття в пріоритеті і це полегшить життя всієї громаді і у вас, я думаю, клієнтів буде досить, тому тільки добра вам». При відкритті медичного закладу, керівництво Таїровської громади подарувала закладу картину видатного одеського земляка Овіка Зограбяна. 
  «Новий пункт в Совіньоні, перший в Таїровській ОТГ відкритий. Як засновник і головний лікар запрошую всіх. Ми завжди ставимося з розумінням і завжди готові допомогти і в консультації, і в діагностиці і якщо потрібно - потім направити до грамотних фахівців, з точки зору медицини ми відкриті і готові з вами співпрацювати. З коронавірусом зараз великі проблеми: людей не хочуть госпіталізувати поки не буде відповіді. Ми в терміновому випадку робимо за 4-6 годин відповідь аналізів від моменту забору матеріалу, тобто такого ні у кого немає». - зазначив головний лікар медичної лабораторії «Смартлаб» Костянтин Лобановський.
Також до Костянтина Григоровича звернувся секретар Таїровської селищної ради Олександр Орлов з проханням  якщо можна, ми хочемо відкрити у 10 полі  консультаційний пункт, потрібно зібратися і все обговорити, бо в цей тяжкий час пандемії, це буде ще один вагомий внесок у здоров’я жителів громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь